Smarta julklappar - Originella JulklappstipsJulklappar. Ja men då var det dags för Jul igen. Affärerna och butikerna tjuvstartar allt tidigare med Julsånger och triggar igång Julstressen. Men varför trängas med folk i Julruschen när du enkelt och smidigt kan fixa Julklapparna på distans genom att köpa online på nätet. Men vad ska man köpa? Behöver du tips på Julklappar? Här får du lite förslag som du kanske inte har tänkt på till din Julklappslista!

Upplevelser är bättre än hårda paket

Något som alltid uppskattas och som ger bonuspoäng på originalitetskontot är att ge en upplevelse som Julklapp istället för traditionella hårda eller mjuka paket. Upplevelsepresent.se har möjlighet att erbjuda den sjukaste, grymmaste Julklappen någon någonsin fått. Vad skulle din partner eller bästa vän säga om du gav "äkta viktlöshet", "Ett oförglömligt äventyr" eller "himmelsk utsikt" och en tur med Enterprise? Ge en Rymdresa i Julklapp! Tror du jag skämtar? Nä jag är faktiskt helt seriös. Du kan nu för första gången i historien ge bort en rymdresa i Julklapp, vem kan slå det liksom!? Du kan nu bli en av de första som ger bort ett steg ut i rymden. Flygningarna med rymdfärjan VSS Enterprise har redan kommit igång i USA och man ska precis till att börja flyga de första betalande passagerarna ut i rymden. Rymdresan varar i ca 2 timmar och startar från New Mexico i USA. Hela programmet är 3 dagar långt så resenären hinner förbereda sig och dessutom relaxa efter flygningen. Läs mer om Rymdresan med Virgin Galactic

Ge en konsert i Julklapp

Upplevelser är den nya trenden inom Julklappar. Att ge bort en konsertbiljett där du själv får vara med är en riktig win-win situation.

Ett Stockholmspaket är också en upplevelse som alltid fungerar. Det ingår t.ex. fri entré till 75 toppattraktioner så det går alltid hitta något som passar oavsett vem du ger paktet till. SkyView är givetvis ett måste.

Disney Julklappar

Disney har en stor och variationsrik webbshop där man smidigt kan köpa Julklappar till barnen. Nu när Disney har köpt rättigheterna till Star Wars av LucasArts har man ännu fler äss i rockärmen. Dart Vader är ju en klassiker som brukar vara uppskattad hos killar i alla åldrar..

Smarta Julklappar

Den här webbplatsen är en typisk prylsite där du kan hitta allt möjligt. Allt från elektronik till lönnböcker (om du behöver gömma något). Eller varför inte ett Scooper dammsugarmunstycke för att suga upp lego från golvet, smart uppfinning som jag hade behövt när jag var liten.. smarta julklappar

Även på Fyndiq kan du fynda många prylar, om inte annat så är siten bra på att väcka fantasin och ge nya uppslag och idéer till andra typer av Julklappar som du inte tänkt på förut. Här kan du alltid hitta en backup-julklapp om du skulle köra fast.

Bok -en klassisk julklapp

När fantasin tryter fungerar det alltid att slå till med en bok. Bokus brukar nästan alltid ligga bäst till prismässigt så det är ett bra förstahandstips, så slipper du gå omkring i affärer och bli smittad av alla förkylda nysande personer i Julruschen. Bättre att beställa online. Böcker är en klassisk julklapp, ge bort en julklapp om du inte kommer på något bättre att ge bort i present

Leksaker är definitionen på Julklapp

Leksaker är en klassiker som aldrig blir gammal. Vad är Julen utan leksaker i paketen? Stor&Liten har det mesta av det bästa och här kan man alltid hitta ett par Julklappar till barnen och slippa stå i kö, smidigare att handla online. Lego blir ju sällan fel. Här kan man passa på att få med en adventskalender när man ändå är igång. En annan bra sak med Stor&Liten är att du får fri frakt redan när du kommer över 400 Kr.

Låna pengar under Julen

Julen brukar kunna anstränga ekonomin rätt hårt och ett extra lån under den perioden kan komma väl till pass. Det finns massor med alternativ att låna pengar via mobilen och på internet idag. Villkoren kan se ganska olika ut. Jämför vilket effektiv ränta som är lägst för din avbetalningsperiod mellan leverantörererna, du kan bokstavligen tjäna tusenlappar på att låna från rätt ställe vid rätt tillfälle. Här kommer några förslag som du kan titta närmare på om du behöver låna pengar till Julen:

Onea.se

låna till julklapparna med Onea

Lendo.se

Lendo hjälper dig med lån i juletid

Ingen har väl missat Lendos TV-reklam. Här kan du dessutom samla dina gamla lån och baka ihop dom med det nya Julklappslånet. Lendo gör det möjligt för dig att få erbjudanden från alla större banker på en gång så du slipper jämföra alla individuellt, det gör att du snabbt kan hitta ett Jul-lån med lägsta möjliga ränta.

 

Radiostyrt till grabben uppskattas alltid

En radiostyrd pryl blir sällan fel som Julklapp. Dessutom kan farsan också ha roligt med klappen, är det inte så att det egentligen är gubben som blir mest frälst över radiostyrda saker? På Hobbex hittar du en hel del roliga och coola Julklappar för de i familjen som har en dongel. Feminazistmaffian får inte kommentera denna artikel. Radiostyrda julklappar för killar

Ge bort en båtresa

Varför inte ge bort en seglingstur med besättning och allt så att ni bara kan njuta av semestern, är du båtfantast kan du skippa seglarna och sköta seglet själv. Det är upp till dig. Definitivt en originell Julklapp.

Ge bort en städning till frugan

Är det något som kan förstöra Julstämningen mer än något annat så är det tjat om städningen under Julhelgerna. Varför inte outsourca problemet med att städa undan julklappspappret och alla leksaker som barnen spridit ut över varje kvadratmeter i huset eller lägenheten. Att ge bort en städning till er själva är den ultimata julklappen i dessa stressiga tider. Som bonus botar den här julklappen huvudvärken hos frugan i sängkammaren.., den vetenskapliga förklaringen till denna mystiska korrelation låter vänta på sig. Kanske kommer mysteriet aldrig bli löst. Du får helt enkelt acceptera att visa saker inte kan förklaras vetenskapligt och köpa den här Julklappen till frugan och dra nytta av de positiva bieffekterna.

Läs också julklapps-tipsen om ekonomiböcker!

2 nov 2014

MOMS-SKATT-BOKFÖRING


Sök på Momsens:

search engine by freefind advanced


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)www.momsens.se


Momslathunden gör bokföring och momsdeklarationer busenkelt.

Ladda ner momslathunden för iPhone och iPad.
Ladda ner iPhone/iPad versionen

Ladda ner Momslathunden för Android-enheter.

Ladda hem Android-versionen


Momsens.se hjälper företagare med bokföring och skatter.


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga Länkarekonomibloggar.nu

bloggar om ekonomi, bokföring och finans

Ekonomi & Finans
Toppblogg.se


tjäna pengar på din ekonomiblogg med adtractionGe en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Sekretesspolicy för Momsens.se