Vill du också ha ordning på ekonomin 2016?

Har du i samband med det nya året dragit i gång nya projekt? Eller har du lovat att det är nu det ska bli ordning och struktur på bokföringen, utan stress och panik när räkenskapsåret börjar närma sig sitt slut. Kanske vill du börja fakturera online för att effektivisera fakturahanteringen och spara tid. Kanske har du insett att bokföringen tar för mycket av verksamhetens tid eller att Excel-dokument inte längre är den bästa lösningen. Är det dags att få balans i ekonomin? Kanske är det äntligen dags för ett webbaserat bokföringsprogram?

Sedan 2001 har e-conomic bokföringsprogram hjälpt små och medelstora företag att bokföra och fakturera online. Det betyder att e-conomic har stor erfarenhet av många olika typer av företag. Eftersom e-conomic kan anpassas efter just ditt företags behov, kan du hitta en lösning som passar just dig. Bokföring, fakturering, rapportering och kostnadsfri hjälp och support ingår alltid. Dessutom finns det flera tilläggsmoduler som du kan lägga till när du behöver dem.

I tilläggsmodulen för lagerhantering registreras alla lagerförändringar så att du kan följa de enskilda artiklarna från inköp till försäljning och alltid ha kontroll över företagets lagernivå. Du kan även hantera dina projekt genom tilläggsmodulen för projekthantering vilken gör det enkelt att skapa projekt och att knyta registrerade aktiviteter, timmar, kilometrar och utlägg till projekten. Det är bara några av de funktioner som finns i e-conomic bokföringsprogram. e-conomic kan även integreras med många externa program, appar och tekniska lösningar. Du kan till exempel integrera din webbshop, ditt löneprogram eller kundhanteringssystem med e-conomic. För att använda e-conomic behöver du inte ha någon tidigare erfarenhet av bokföring eller av webbaserade bokföringsprogram. Det finns massor av hjälp att få, genom hjälpfilmer, guider och webbkurser. Du kan även ringa, chatta eller skicka e-post till e-conomics support helt gratis.

Det är värt att poängtera att man kan prova programmet helt gratis i 30 dagar även under 2016 – med tillgång till alla funktioner och även till supporten. e-conomic har också 60 dagars öppet köp vilket innebär att du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd, så länge du meddelar företaget inom 60 dagar efter det att du köpt programmet. Dessa faktorer gör att vi som är lite försiktiga av oss när det gäller nya produkter och tjänster faktiskt vågar prova bokföringsprogrammet.

Ingrid Berglund
e-conomic

Prova e-conomic gratis här!

E-conomic har också mobil-appar

Här ser du ett exempel på mobilappen för årsredovisning

economic bokföringsprogram med mobil-appar för årsredovisning och mycket mer

Se fler appar för e-conomic | Se Priser för e-conomic

9 feb 2015

MOMS-SKATT-BOKFÖRING


Sök på Momsens:

search engine by freefind advanced


Här hittar du allt om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga? Använd detta kontaktformulär (ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)www.momsens.seMomslathunden gör bokföring och momsdeklarationer busenkelt.

Ladda ner momslathunden för iPhone och iPad.
Ladda ner iPhone/iPad versionen

Ladda ner Momslathunden för Android-enheter.

Ladda hem Android-versionen


Momsens.se hjälper företagare med bokföring och skatter.


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga LänkarSvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg inom t.ex. EU moms och momsdeklarationer

BlogRankers.com

ekonomibloggar.nu

bloggar om ekonomi, bokföring och finans

bloggar

Ekonomi & Finans
Toppblogg.se


tjäna pengar på din ekonomiblogg med adtraction
Ge en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Sekretesspolicy för Momsens.se