April April: Ingen momsfri zon inom EU :(Uppföljning av EU:s momsfria zon. Tyvärr måste jag grusa dina förhoppningar om slopad momsplikt mellan länderna inom EU. Det var ett aprilskämt!

Mitt förslag skulle skapat många nya jobb och mycket enklare administration för EU:s småföretag, men tyvärr så går EU åt helt fel håll även på detta område. Varje gång EU tar beslut på momsområdet blir det bara värre och värre och mer och mer administration och krångel. Det är den dystra sanningen.

Artikeln "EU avskaffar momsen! - Nytt radikalt beslut av EU-kommissionen" var alltså ett aprilskämt och jag ber om ursäkt om någon känner sig lurad men den publiserades trots allt den 1:a april och nyheten var för bra för att vara sann precis som många av er antagligen antog när ni läste den :)

April April!

 

2 apr 2016


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.

Använd detta kontaktformulär istället.MOMS-SKATT-BOKFÖRING


Sök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)


 

 

 


Momslathunden är en app till din mobil som gör bokföring och momsdeklarationerna busenkla. Bild på huvudmenyn från Moms-lathunden.

Ladda ner momslathunden för iPhone och iPad.
Ladda ner iPhone/iPad versionen

Ladda ner Momslathunden för Android-enheter.

Ladda hem Android-versionen


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.

Starta firma på 5 min!


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga Länkar


ekonomibloggar.nu

bloggar om ekonomi, bokföring och finans 


Ge en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Sekretesspolicy för Momsens.se