E-conomics webbaserade bokföringsprogramE-conomic. Letar du efter info om e-conomics onlinebaserade bokföringsprogram? Här hittar du mer information om programmet e-conomic som även har mobil-appar till sitt bokföringssytem så att du kan bokföra och sköta ekonomin i företaget on-the-go.

OBS! 30 juni 2018 stängs e-conomic ner i Sverige!

Byte rekommenderas till Speedledger här
Nu finns det också en väldigt bra lösning för dig som vill sköta bokföringen på landet, från sommarstugan eller i glesbygden. Tack vare Net1 kan man nu sköta bokföringen elektroniskt även i företag på landet och i områden där de vanliga stora operatörerna har väldigt dålig täckning. Läs mer här om Net1:s lösning för mobilt bredband på landsbygden.

E-conomic är ett danskt bokföringsprogram som nyligen meddelade att man även köper det svenska ekonomiprogrammet SpeedledgerEconomic är ett komplett bokföringssystem som även har en rad tilläggsmoduler som du kan lägga till efter behov och budget. En klar fördel med e-conomic är att du relativt enkelt kan integrera din webbshop, löneprogram eller kundhanteringssystem med e-conomic.

Se priser för e-conomics olika versioner

Se mobilapparna till e-conomic

e-conomic bokföringsprogram

Du kan testa e-conomic gratis genom att klicka på den här bilden. Det står i animationen att du kan prova gratis i 14 dagar, men nu kan du testa det en hel månad, alltså 30 dagar helt gratis. Dom har uppdaterat texten på hemsidan så att det står 30 dagar där även om den här bannern visar 14.

e-conomics online - ett webbaserat bokföringsprogram för små och medelstora företag

Gå till e-conomics hemsida

2 mar 2015


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.

Använd detta kontaktformulär istället.MOMS-SKATT-BOKFÖRING


Sök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)


www.momsens.se


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Momslathunden är en app till din mobil som gör bokföring och momsdeklarationerna busenkla. Bild på huvudmenyn från Moms-lathunden.

Ladda ner momslathunden för iPhone och iPad.
Ladda ner iPhone/iPad versionen

Ladda ner Momslathunden för Android-enheter.

Ladda hem Android-versionen


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.

Starta firma på 5 min!


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga Länkar


ekonomibloggar.nu

bloggar om ekonomi, bokföring och finans 

 

 

 

 

 


Ge en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Sekretesspolicy för Momsens.se