Stäng
Kreditkort utan årsavgift

kreditkort utan årsavgift med fria uttag utomlands och reseförsäkring - gratis master card kreditkort

Kreditkort utan årsavgifter. Finns det något kreditkort utan årsavgift? Kan man få ett kreditkort gratis någonstans? Ja Norwegian har faktiskt lanserat ett Visa-kort som helt saknar årsavgifter. Dessutom slipper du de irriterande uttagsavgifterna i bankomater utomlands. Kortet har nämligen inga uttagsavgifter utomlands. Det är även gratis att ta ut kontanter i bankomat i Sverige.

Fördelar i kreditkortet som kostar 0 Kr per år

  • Beställ nu så får du 275 CashPoints i bonus på ditt första köp (värde 300)
  • Upp till 6 veckors räntefri kredit
  • Ingen kontantuttagsavgift, varken inrikes eller utrikes
  • CashPoints på alla inköp
  • Reseförsäkring och avbeställningsskydd utan extra kostnad

Ge dig själv en gratis JULKLAPP idag!

Beställ norwegians kreditkort gratis här

Skattefri inkomst? | Småföretagar...
Skattefri inkomst? | Småföretagarens hjälp i moms- och skattedjungeln

Noll årsavgift på kreditkort

Bank Norwegians kreditkort har inga årsavgifter eller andra löpande kostnader. Du betala bara ränta efter 6 veckor på dina inköp med kreditkortet.

Gratis kreditkort

Norwegians kreditkort är helt gratis och det kostar inget att ansöka om kreditkortet. Det är inga uppläggningsavgifter eller administrativa avgifter för att få kortet. Det är helt kostnadsfritt. Det enda du betalar är ränta på inköpen. Men betalar du din skuld i tid blir det ingen ränta alls och därmed har du ett helt gratis kreditkort

Bra kreditkort för resor

Norwegians kreditkort har både reseförsäkring och noll i avgift för att ställa ut ett nytt kort om du tappar bort det på resan. Du får bonus på det du handlar så att du får gratis flygresor ungefär som med ett sas eurobonuskort. Norwegiankortet är alltså ett optimalt backup-kort att ha med sig på resan förutom sitt vanliga bankkort. Ett bra kreditkort utomlands helt enkkelt. Det kostar ändå inget att ha det så det är bara att beställa!

Klicka här så får du Norwegiankortet gratis!

Recension av Norwegiankortet

Om du fortfarande inte är övertygad om hur bra Norwegians mastercard är så kan du läsa en längre och mer utförlig recension och omdömme av kreditkortet här: Genomgång av norwegians kreditkort.

kreditkort utan årsavgifter från norwegian - få mastercard gratis

Bästa kortet utomlands

Du kom antagligen till den här sidan för att du sökte på gratis kreditkort, kontokort, betalkort eller kanske kreditkort utan årsavgift, norwegian kreditkort eller möjligtvis kreditkort utan avgift. Det finns många olika kreditkort och den kan vara svårt att hitta ett bra kreditkort eller ett kreditkort för företag. De bästa kreditkortet, bäst kreditkort eller bästa kreditkorten som har låg ränta. Men vilket kreditkort är bäst? Det beror på vad  du ska använda kortet till. Vissa betalkort är bra för inrikesköp, andra för utrikesköp, några är speciellt lämpade för resor och sådana kreditkort som är bra utomlands kan man använda som extrakort om de inte har några årsavgifter. Det är alltid bra att förse sig med ett backup-kort eller ett extra kreditkort ifall man skulle tappa det under resan eller bli av med det för att man blir rånad eller liknande händelser. Så vilket är det bästa kreditkortet utomlands? Det är alltid bra med ett mastercard eftersom du då får faktura på dina inköp. Det gör att du kan klaga på flera ställen om det visar sig att ditt kort blivit skimmat eller att det börjat dyka upp konstiga uttag på kortet. Med Norwegians bankkort kan du dessutom spärra regioner som du rest i så att inga fler uttag eller dragningar kan göras i det området. Det viktigaste är att du beställer ett kreditkort utan årsavgifter.

 


24 Dec 2014


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.
Använd detta kontaktformulär istället.MOMS-SKATT-BOKFÖRINGSök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)Momslathunden är en app till din mobil som gör bokföring och momsdeklarationerna busenkla. Bild på huvudmenyn från Moms-lathunden.

Ladda ner momslathunden för iPhone och iPad.
Ladda ner iPhone/iPad versionen

Ladda ner Momslathunden för Android-enheter.

Ladda hem Android-versionen


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga Länkar


ekonomibloggar.nu

bloggar om ekonomi, bokföring och finans 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ge en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Ändra setup


Sekretesspolicy för Momsens.se