Stäng
Månadsspara i aktier

Aktier. Kan man månadsspara i aktier? Ja, det är faktiskt möjligt att spara månatligen i aktier precis som i fonder, med den fördelen att du slipper de dyra fondavgifterna. Att köpa stegvis månad för månad är ett framgångsrecept som många svenskar har upptäckt, främst då när det gäller fondsparande. På så sätt undviker man att råka köpa allt i en klumpsumma när det är som dyrast samtidigt som man lyckas med att investera i marknaden när den är som billigast. Nu kan man också använda denna framgångsstrategi för sparande med aktier hos Aktieinvest.

Value investing

Eller värdeinvestering som man skulle kalla det på svenska är en av de mest framgångsrika strategierna för urval av aktier. Det är förvånansvärt enkelt och just därför fungerar det. Investmentbolag och Banker försöker helst sälja avancerade och komplicerade produkter för de är lättast att sälja och ger bäst provision, för om man försöker sälja något som är enkelt att göra själv vill inte så många köpa. Men sanningen är att framgångsrik investering på aktiemarknaden är förbluffande enkelt. Här kan du läsa mer om den enkla men samtidigt geniala strategin för att välja ut rätt aktier enligt värdeinvesteringsskolan.Vad kostar det att månadsspara i aktier?

Depåavgift: 0 Kr

Enstaka köp och försäljningar: 15 kr + 1,3 % av köp/försäljningsbeloppet

Avgift för köp via månadssparande: 10 Kr

Omplacering upp till 100 000 kr: 0,65% för sälj och 0,65% för köp

15 feb 2015


Använd detta kontaktformulär istället.MOMS-SKATT-BOKFÖRING
Sök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)Momslathunden är en app till din mobil som gör bokföring och momsdeklarationerna busenkla. Bild på huvudmenyn från Moms-lathunden.

Ladda ner momslathunden för iPhone och iPad.
Ladda ner iPhone/iPad versionen

Ladda ner Momslathunden för Android-enheter.

Ladda hem Android-versionen


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga Länkar


ekonomibloggar.nu

bloggar om ekonomi, bokföring och finans 

 

 

 

 

 


Ge en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Sekretesspolicy för Momsens.se