Periodisk sammanställning kvartal 2 (april-juni)Periodisk sammanställning för Kvartal 2 (april, maj, juni 2017). Nu är det dags att lämna in den periodiska sammanställningen för andra kvartalet 2017. Den 25:e juli ska redovisningen vara inne om du lämnar den online.

Periodisk sammanställning K2 april-juni

Måste vara inlämnad senast 25:e juli 2017

Det är lätt att glömma den periodiska sammanställningen i juli under semestermånaden eftersom man tänker att vanliga momsen inte behöver vara inne förens 17:e augusti, men då åker du på 1250 Kr i böter enligt de nya reglerna här.

Du som deklarerar varor måste redovisa periodisk sammanställning varje månad, vilket betyder att din deklaration för juni måste vara klar senast 25:e juli 2017. 

MOSS deklaration

Du som säljer elektroniska tjänster till privatpersoner i andra EU-länder måste lämna in din MOSS-deklaration senast IDAG 20:e juli 2017. Du kan inte vänta till augusti med MOSS, risk för att många missar detta i år.

Momsdeklarationen för kvartal 2

Den vanliga momsdeklarationen för kvartal 2 kan du vänta med till 17:e augusti.

 

20 jul 2017


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.

Använd detta kontaktformulär istället.

Behöver du hjälp med att hantera moms på digitala tjänster och e-böcker? Letar du efter en tjänst som kan fakturera rätt momssats beroende på vilket land kunden finns i? Då ska du testa den här tjänsten!MOMS-SKATT-BOKFÖRING


Sök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)Momslathunden är en app till din mobil som gör bokföring och momsdeklarationerna busenkla. Bild på huvudmenyn från Moms-lathunden.

Ladda ner momslathunden för iPhone och iPad.
Ladda ner iPhone/iPad versionen

Ladda ner Momslathunden för Android-enheter.

Ladda hem Android-versionen


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.

Starta firma på 5 min!


Ekonomi Länkar