Stäng
Valutaräknare för Indien (INR,Rupie)Indisk valutaomvandlare. Växla Indiska Rupie till svenska kronor (SEK). Finns det någon bra app för valutaomvandligen mellan svenska Kr och indiska Rupier (INR)? Ja nu finns det! Jag som driver momsens.se har faktiskt skapat en CurrencyCalcIndia-app som är skräddarsydd för att göra det enkelt att räkna om Indiska pengar till Svenska pengar när du är på utlandsresan i Indien. Jag hittade ingen bra räknare för valutaomvandling mellan Rupier och Kronor så jag skapade en mobil-app själv. I skrivande stund finns den för Android på Google Play eftersom det går så mycket lättare och smidigare att göra appar för Android samt att 85% av marknaden använder det operativsystemet.

Currency Calc India - Screen shots

Eftersom i princip alla i Sverige förstår Engelska så körde jag appen bara på engelska så att alla turister från hela världen som besöker Indien kan använda min app. Som du ser är den utformad för att omvandla Indiska Rupier (Rupee på engelska) till ALLA andra valutor man vill. Appen har inbyggd länk till aktuella realtidskurser men ger även exempel direkt i appen på normal kurs för innevarande månad för INR/SEK som ligger på ca 8,2 Rupier per 1 Svensk krona (141221).

 

I Sverige använder dock relativt många iPhone och iPads men bara att ta sig igenom Apples registreringsprocess för apputveckling och sedan få windowsutveckling av iOS appar i Smartface utvecklingsmiljö att fungera hela vägen genom kompilering, certifiering i alla dess former och sedan uppladdning och godkännande hos Apple blev lite för stor utmaning tidsmässigt innan avfärd till Indien. Förhoppningsvis kan jag lösa kompileringsbiten på brorsans nya superduper iPad-extra-allt-2 som han tar med sig. Sen ska man väl vänta 2 veckor på att Apple ska godkänna den för publicering också.. och då är jag redan tillbaka i Sverige igen, denna problematik förklarar varför Apple aldrig kommer ta mer än max 15% av marknaden.

Ladda även ned den Thailändska valutaräknare här på svenska (gratis)

Aktuell kurs för INR/SEK hittar du här

Ladda ned CurrencyCalcIndia-appen här

23 Dec 2014


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.
Använd detta kontaktformulär istället.MOMS-SKATT-BOKFÖRINGSök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)Momslathunden är en app till din mobil som gör bokföring och momsdeklarationerna busenkla. Bild på huvudmenyn från Moms-lathunden.

Ladda ner momslathunden för iPhone och iPad.
Ladda ner iPhone/iPad versionen

Ladda ner Momslathunden för Android-enheter.

Ladda hem Android-versionen


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga Länkar


ekonomibloggar.nu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ge en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Ändra setup


Sekretesspolicy för Momsens.se