Stäng
Sanningen om Sverige - Enligt resten av världenDen verkliga bilden av Sverige utomlands. Vad tycker folk i andra länder om Sverige idag? Vad händer i Sverige som politiker och media lyckas hjärntvätta svenskar att ignorera? Hur illa är det egentligen ställt med Sverige?

Den korrekta beskrivningen av verkligheten

För att få en korrekt och verklighetsbaserad beskrivning av Sverige och vad som händer i Sverige måste man fråga någon som inte bor i Sverige. Någon som kan ge ett utanför-perspektiv och se saker och ting med nyktra ögon. Svenska folket har blivit hjärntvättade av media och politiker till att tro på den nya religionen Multikultur. Tyvärr så är sanningen att den enda plats multikultur någonsin fungerat i verkligheten på är Konstantinopel (Östrom) innan Turkiet bildades. Om Multikultur/Kulturberikade områden är så fantastiskt varför bor inga politiker i dessa områden? Multikultur är bara bra så länge man själv slipper bo i dessa områden - men detta är inte rasism(?).

Affärsredovisning | Småföretagar...
Affärsredovisning | Småföretagarens hjälp i moms- och skattedjungeln

Är det inte rasism att flytta från kulturberikade områden?

Svenskarna, de flesta, anser sig inte vara rasistiska eller multikulturfientliga - men när invandrarna (utomeuropeiska) blir 3-4% eller fler i ett område - då flyttar svenskarna ut! Men detta anser varken svenskarna eller politikerna vara rasism eller tecken på att Multikultur inte fungerar, eller att Multikultur inte efterfrågas av folket. Istället ställer man frågan till de som ändå försökt att integrera sig med invandrarna - Varför flyttar du till ett sånt där område? De svenskar som säger detta anser inte sig själva vara rasister eller främlingsfientliga. Mycket märkligt. Svensken säger "jag är absolut inte rasist och jag älskar Multikultur precis som politikerna men just JAG vill inte ha något med invandrarna från Mellanöstern och Afrika att göra".. Men protesterar svenskarna? Nej det är bara att flytta till ett etniskt svenskt område så är problemet löst!

Tillslut flyttar svensken utomlands

Från det fina kritvita området kan man sedan anklaga vänner och bekanta och andra svenskar för att vara rasister för att man vill begränsa den utomeuropeiska invandringen. Har du röstat på SD? Nej men vad hemskt - varför flyttar du inte bara till ett annat område? Har dom lagt en flyktingförläggning för ensamkommande våldtäktsmän från Afghanistan i ditt område? Är du orolig för dina döttrar? Det är bara att flytta - inga problem! Protestera och säga ifrån är så osvenskt.. tig och var tyst och flytta i tysthet tills det inte går att flytta längre, vart ska svenskarna flytta då? Jo dom flyttar UTOMLANDS - men dom protesterar inte för det är rasism! (?). Kom igen nu svenskar hur stor avsaknad av självinsikt får man ha innan det blir olagligt? Det finns en video med en fantastiskt träffsäker analys av Sverige och svenskarna som ALLA SVENSKAR MÅSTE SE:

I alla andra länder i världen är regeringens-, myndigheternas- och politikernas prime directive att bevaka sitt EGET folks intressen i första hand och resten av världens intressen i andra hand. MEN i Sverige så har Media och Politiker förenats i en kamp mot det svenska folket där man tagit fram en ny statsreligion som kallas Multikulturalismen - en Marxistisk utopi.

Immigration bra om man kan använda det för en plats i säkerhetsrådet

Löfven och regeringen lurar först hit hundratusentals flyktingar och utmålar Sverige som Den Humanitära Stormakten - bara för att få en plats i FN:s säkerhetsråd. När väl den platsen i det politiska finrummet är säkrad då vill man stänga Öresundbron, stoppa anhörighetsinvandring, ställa massor av krav på flyktingarna - helt plötsligt! Dessutom helvänder man från sin naiva inställning att alla är goda människor och inser att majoriteten som söker sig till Sverige är ekonomiska migranter och ensamkommande våldtäktsmän. Man inför rent nazistiska åtgärder för att stoppa invandringen. Snacka om dubbelmoral. Löfven är en större rasist och nazist än sin morfar. Dagens politiker ser bara till att gynna sina egna politiska karriärer utan hänsyn till hur deras beteenden och beslut påverkar nationen och folket i länderna.

MPD - Multikulturalismens Prime Directive

MPD är att hjälpa och stödja alla andra folkslag än sitt eget på det egna folkets bekostnad. Detta kan man naturligtvis inte folkomrösta om för hur ska man få "rätt svar" om man frågar "Vill du gräva din egen grav JA/NEJ?", för det är i praktiken den frågan man ställt till det svenska folket utan att låta folket rösta om detta och utan att folket får säga vad man tycker.

Marxistisk hjärntvätt 

För att kunna genomdriva en linje som strider mot det egna folkets intressen måste man hjärntvätta befolkningen precis som i kommunistdiktaturer - därför behövs media. Hur kontrollerar man media? Man skapar en miljö där tidningar bara kan existera under förutsättning att man får ett omfattande presstöd, på detta sett blir media beroende av politikernas goda vilja och man får därför journalister att springa politikers ärenden istället för att ge EN OBJEKTIV BILD av verkligheten - det blir istället marxistisk propaganda. När den etablerade mediamaffian hela tiden väljer att censurera bort de ensamkommande våldtäktsmännens etnicitet och ursprung så får SVENSKA MÄN ta skit för att så många svenska flickor blir brutalt våldtagna - och Aftonblaskan m.fl. har mage att undra varför SVENSKA MÄN blir arga när dom får ta skit för saker dom inte gjort? Man skulle också kunna beskriva det som att t.ex. Aftonbladet är RASISTER MOT SVENSKARNA. Man utövar hets mot folkgrupp - den svenska folkgruppen. Reinfeldt tycker: Öppna era hjärtan, plånböcker, skinkor och slidor - kulturberikarna måste få sitt! En viktig uppgift för media och tidningar är att granska makten, men i Sverige har det blivit så att dom som ska granska makten istället delar säng med den..

Propaganda istället för objektivitet

Det är detta som nu resten av världen börjat inse men folket i Sverige får inget veta för att så många forfarande litar på de "objektiva" stormedierna och de etablerade tidningarna som vi svenskar fått lära oss alltid säger sanningen, eftersom vi blivit uppfostrade med att vi lever i världens bästa land, och yttrandefrihetens högborg. Speciellt budskap från staten och public service ses som totala sanningar som inte kan ifrågasättas, något folk i de flesta andra länder har en helt annan syn på. Politikerna utnyttjar idag att man vaggat in flera generationer svenskar i en så djup sömn att det länge varit relativt få som lyckats vakna upp ur mardrömmen. Det är nästan som att politikerna i Sverige lyckats med vad man gjorde i dataspelet Syndicate Wars under 90-talet (släpptes för exakt 20 år sedan 31:a oktober 1996) - där man opererat in ett chip så att människor alltid tyckte att staden såg fantastisk ut med konstant solsken medan verkligheten visade sig vara grå, trist, regnig och obehaglig - precis som Sverige blivit. Men allt för många svenskar går fortfarande omkring i sin solskensversion av verkligheten ivrigt understödda av PK-propaganda.

Citat från introt "WELCOME TO UTOPIA TODAY":

Tysta svenska folket vaknar

Den svenska befolkningen har i flera generationer hjärntvättats med budskap som EN SVENSK TIGER. Knyta näven i fickan och bita ihop och lyda. Men något håller på att hända. I takt med att svenskar i allt större utsträckning letar efter sanningen på alternativa medieplattformar och via utländska medier börjar svensken att öppna ögonen. Man kan bara hoppas att det svenska folket inte vaknat för sent. Sverige är ett sjunkande skepp och vi har varit på väg ner i djupet länge men väldigt få har reagerat. Nu bor faktiskt 660K svenskar utomlands, bland dom finns många som sett sanningen före alla andra. Men hur ska det gå för resten av svenskarna?

En text som väldigt träffande beskriver dagens situation från den eminenta gruppen Ultima Thule (dom är nationalister inte rasister vilket verkar väldigt svårt för den hjärntvättade PK-maffian att förstå):

"Sliter du vid bruket som en slav?
Eller sitter du på kanten till en grav?
Går du trygg och säker på din väg?
Eller löper du med besten hack i häl?

När en ny dags morgon gryr.
I tysthet folket led och under tystnads sågs de gå.
Detta tysta folk skall vakna upp och sanningen förstå.
Tysta folket lider, tysta folket står.
Tysta folket vaknar upp och sanningen de ser."

Dagens Nyheter hjärntvättar folket

När någon beskriver verkligheten i Sverige på ett korrekt sätt då säger de etablerade medierna och politikerna i Sverige att det är rasism och att man försöker svartmåla Sverige. Eller som DN skriver "Svenska hatsajter bidrar till svart bild av Sverige". När någon försöker göra en OBJEKTIV BESKRIVNING av verkligheten då beskyller man dessa för att svartmåla Sverige. Men ansvaret för att bilden blivit svart finns hos politiker och media som mörkat denna utveckling i årtionden nu. Man skyller nu ifrån sig sitt ansvar för att man gjort Sverige till ett sjunkande skepp och anklagar de tappra människorna som försöker rädda sin egen folkgrupp från undergång för att svartmåla nationen? Politiker och Media kommer inte få någon plats på den svenska Arken, dom får följa med Kapten Löfven ner i djupet..

Invandrare har också fått nog nu

Se gärna de insiktsfulla videoklippen med "Arg Blatte" här:

https://www.youtube.com/channel/UC8kf0zcrJkz7muZg2C_J-XQ

Polens (f.d.) premiärminister för fram folkets röst

"People in Europe want to know if the political elites are capable of restoring control over events and processes which overwhelm, disorientate, and sometimes terrify them. Today many people, not only in the UK, think that being part of the European Union stands in the way of stability and security.

People quite rightly expect their leaders to protect the space they live in and ensure their security. If the belief that we have abandoned this responsibility is further strengthened, they will start looking for alternatives. And they will find them. History has taught us that this can lead to a massive turn away from freedom and the other fundamental values that the European Union is founded upon. It is therefore crucial to restore the balance between the need for freedom and security, and between the need for openness and protection. In this context, the effective control of our external borders comes first, and has both a practical and a symbolic dimension.

The migration crisis was the tipping point. Last year's chaos on our borders, new images every day of hundreds of thousands of people moving across our continent without any control, created a feeling of threat among many Europeans. They had to wait too long for action to bring the situation under control, such as the closure of the Western Balkan route and the EU-Turkey deal. Instead, all too often they heard politically correct statements that Europe cannot become a fortress, that it must remain open. The lack of rapid action and of a uniform European strategy have weakened citizens' trust in their governments, the institutions and in the wider establishment, already undermined since the financial crisis. Rebuilding this trust has become an urgent necessity, which Brexit has demonstrated very clearly."

Polens premiärminister Donald Tusk sätter EU-politikerna och Löfven på plats angående deras politiskt korrekta illusion av verkligheten

Tänk om en svenskt tidning eller politiker kunde säga precis detta som folket i Sverige tycker istället för att sprida politisk multikulti-propaganda och PK-mumbo-jumbo.

Lösningen

Sverige behöver en ny form av direktdemokrati.

 

22 Oct 2016


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.
Använd detta kontaktformulär istället.MOMS-SKATT-BOKFÖRINGSök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)Momslathunden är en app till din mobil som gör bokföring och momsdeklarationerna busenkla. Bild på huvudmenyn från Moms-lathunden.

Ladda ner momslathunden för iPhone och iPad.
Ladda ner iPhone/iPad versionen

Ladda ner Momslathunden för Android-enheter.

Ladda hem Android-versionen


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga Länkar


ekonomibloggar.nu

bloggar om ekonomi, bokföring och finans 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ge en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Ändra setup


Sekretesspolicy för Momsens.se