Stäng
Gratis kreditkort som har noll i avgift på uttag i utlandet!

Kreditkort utan avgifter för kontantuttag i utlandet. Vilket är det bästa kreditkortet för kontantuttag utomlands? Gratis betalkort utan årsavgift? Vilket är det bästa kreditkortet på semestern? Fungerar VISA-kort i Asien? Vad är uttagsgränserna för VISA-kort? Vilken extraavgift för valutaväxling är det på Norwegiankortet? Ska man välja Mastercard eller VISA? Vilket betalkort är populärast? Vilket kort kan man ta ut pengar med på flest ställen runt om i världen?

Eftersom jag reser en hel del, och även har för vana att tappa bort något kreditkort här och där runt om i vida världen, vet jag hur svårt det kan vara att få tag på kontanter. Visst du har Western Union men i t.ex. södra Spanien som i Malaga, där är det i princip omöjligt att få tag på kontanter. Western Union har bara kontor som skickar pengar, du kan ej hämta ut kontanter. Det finns bara ett "hemligt" ställe du kan få ut kontanter på i Malaga utan kreditkort. Har man då tappat sitt kreditkort och står utan kontanter kan resan vara förstörd. Därför är det bra att ha med sig ett backup-kort. Men man vill inte stå och betala flera hundra per år för ett extra Mastercard eller Visa-kort som man bara använder ibland. Då är bara frågan vilket betalkort som är bäst? Finns det något kort som är gratis och som har fördelar i utlandet?

7 Feb 2019


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.
Använd detta kontaktformulär istället.MOMS-SKATT-BOKFÖRINGSök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)Musikdistributör som gillar AI-genererad musik från t.ex. Suno och Udio.


Alternativ skatteadministration för Amazon-säljare


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga Länkar


ekonomibloggar.nu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ge en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Ändra setup


Sekretesspolicy för Momsens.se