Stäng
Ekonomibok i Julklapp - Lista med tips på böcker!

Julklappstips - Ekonomiböcker. Snart är det Jul och idag 27:e november är det 1:a Advent (2016). Det börjar bli dags att skamla ihop Julklapparna. Varför inte ge dig själv eller någon annan en riktigt fin ekonomibok i Julklapp, både nytta och nöje! Om inte annat så är det inte långt kvar till årsbokslutet och då är det dags att läsa in sig på alla nyheter och skatteregler. Många ger ett nyårslöfte om att säga upp sig från det där tråkiga meningslösa jobbet som inte leder någonstans, och istället satsa på att köra eget så att man får bestämma själv över sin tid och sitt arbete. Men då måste man också gå från ord till handling. Det som stoppar många i Sverige från att starta eget idag är ofta för att det verkar så svårt och krångligt med alla regler och lagar och bokföring, men som med allt annat är saker som man inte kan eller inte förstår sig på alltid tråkiga. Bara man lär sig grunderna och får lite bättre koll med hjälp av en eller flera ekonomiböcker och t.ex. bokföring i Julklapp så lossnar proppen snabbt och det blir roligt.

Julklappstips om ekonomi och frilansande

30 Nov 2014


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.
Använd detta kontaktformulär istället.MOMS-SKATT-BOKFÖRINGSök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)Momslathunden är en app till din mobil som gör bokföring och momsdeklarationerna busenkla. Bild på huvudmenyn från Moms-lathunden.

Ladda ner momslathunden för iPhone och iPad.
Ladda ner iPhone/iPad versionen

Ladda ner Momslathunden för Android-enheter.

Ladda hem Android-versionen


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga Länkar


ekonomibloggar.nu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ge en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Ändra setup


Sekretesspolicy för Momsens.se