Stäng
OpenOffice fakturamallar (ods,ots,sxc)

Fakturamallar för OpenOffice. Var hittar jag gratis fakturamallar för Open-Office writer och Calc? Här på momsens.se kan du ladda ned fakturamallar även för openoffice i ods, ots eller sxc format. Det finns även mallar för Excel och Word.

Gratis fakturamall för OpenOffice

Det finns ett stort utbud av fakturamallar för Excel och Word men inte så många för OpenOffice Calc. Ofta går det ganska bra att öppna Excel-mallar i Open Office och sedan spara ned det som ett OpenDocument (ods) eller speciellt för Calc-programmet i sxc-format. Men ibland hoppar saker och ting omkring och layouten blir förstörd om man öppnar Excelmallar i OpenOffice Calc. Därför är det bäst att utgå från en openoffice mall som redan är anpassad och sparad i det formatet. Som tur är finns det redan färdiga fakturamallar som du kan använda dig av.

Här kan du ladda ned OpenOffice mallar för fakturering

Vad är OpenOffice?

Apache Openoffice är den ledande programsviten med öppen källkod för ordbehandling, kalkylblad, presentationer, grafik, databaser etc. Den finns tillgänglig på många språk och fungerar på alla "vanliga" datorer. Alla dokument som skapas med OpenOffice sparas i ett internationellt öppet standardformat men det kan också läsa och skriva filer från andra vanliga officeprogram som Microsoft Office med Word och Excel. Du kan ladda ned hela programpaktet gratis här.

17 dec 2014


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna. Använd detta kontaktformulär istället.