Stäng
OpenOffice fakturamallar (ods,ots,sxc)

Fakturamallar för OpenOffice. Var hittar jag gratis fakturamallar för Open-Office writer och Calc? Här på momsens.se kan du ladda ned fakturamallar även för openoffice i ods, ots eller sxc format. Det finns även mallar för Excel och Word.

Gratis fakturamall för OpenOffice

Det finns ett stort utbud av fakturamallar för Excel och Word men inte så många för OpenOffice Calc. Ofta går det ganska bra att öppna Excel-mallar i Open Office och sedan spara ned det som ett OpenDocument (ods) eller speciellt för Calc-programmet i sxc-format. Men ibland hoppar saker och ting omkring och layouten blir förstörd om man öppnar Excelmallar i OpenOffice Calc. Därför är det bäst att utgå från en openoffice mall som redan är anpassad och sparad i det formatet. Som tur är finns det redan färdiga fakturamallar som du kan använda dig av.

Här kan du ladda ned OpenOffice mallar för fakturering

Vad är OpenOffice?

Apache Openoffice är den ledande programsviten med öppen källkod för ordbehandling, kalkylblad, presentationer, grafik, databaser etc. Den finns tillgänglig på många språk och fungerar på alla "vanliga" datorer. Alla dokument som skapas med OpenOffice sparas i ett internationellt öppet standardformat men det kan också läsa och skriva filer från andra vanliga officeprogram som Microsoft Office med Word och Excel. Du kan ladda ned hela programpaktet gratis här.

17 Dec 2014


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.
Använd detta kontaktformulär istället.MOMS-SKATT-BOKFÖRINGSök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)Musikdistributör som gillar AI-genererad musik från t.ex. Suno och Udio.


Alternativ skatteadministration för Amazon-säljare


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga Länkar


ekonomibloggar.nu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ge en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Ändra setup


Sekretesspolicy för Momsens.se