Stäng
Ställ en bokföringsfråga och få garanterat svar!Få svar på bokföringsfrågor, moms, skatter och bokföringsprogram. Har du en fråga som Skatteverket duckar för? Svarar inte Skattemyndigheten på din fråga eller fintar dom bort dig med standardsvar som "vi ska ta upp det på en nämnd om X veckor" eller hänvisar dom dig till en allmänt skriven PDF som inte innehåller svaret på frågan du ställde? Får du inga vettiga svar från ditt bokföringsprograms support? Har du en bokföringsrelaterad fråga som ingen verkar kunna svara på? Har du funderingar kring moms och skatter som du behöver få snabb hjälp med? 

Ställ din bokföringsfråga här

Få hjälp med frågor om bokföring, moms och skatter

Som du kanske har märkt har momsens.se vuxit snabbt och har idag tusentals besökare varje dag. Det är givetvis omöjligt att besvara alla frågor som kommer in. Vissa ställer frågor i kommentarerna via FB-plugin under bloggartiklarna och får först svar efter veckor eller månader, eftersom denna plugin inte skickar några notiser så att man kan se att det lagts in en ny fråga. Webbplatsen har över 400 sidor nu och det är omöjligt att kontrollera alla kommentarer på alla sidor.

Därför lanserar nu Momsens en betaltjänst för dig som vill få svar på en fråga snabbt. Lite som den svenska modellen alltså, har du pengar kan du köpa dig en plats först i kön annars får du betala höga skatter och få dålig välfärd och stå sist i kön. Det är faktiskt så den moderna svenska modellen fungerar även om Bidragsdemokraterna tror att verkligheten ser ut som tidigt 70-tal. Idag måste man betala för att få hjälp snabbt, det är helt enkelt så det fungerar.

Ibland har man faktiskt problem som man kan vara beredd att betala för att lösa. Man kan råka ut för frågor och problem som behöver snabba lösningar. Då kan man inte vänta på ett eventuellt svar från Skatteverket om 3-4 veckor. Eller ett halvtaskigt svar från en fjunig kundtjänstkille på supporten för ditt bokföringsprogram, som bara läst ekonomi i en bok i skolan, och inte drivit företag själv. Du behöver svar från någon som befinner sig i verkligheten och vet hur man löser problemet i verkligheten inte bara i teorin..

Då är det dags att skicka din fråga via detta frågeformulär

Momsens.se lanserar betaltjänst för bokföringsfrågor

Nu kan du ställa en fråga om bokföring, moms och skatter och få svar snabbt och billigt. Har du en fråga som kräver en hel del research? Har du svårt att få hjälp med en väldigt specifik fråga om ditt bokföringsprogram? Orkar du inte vänta i Skatteverkets telefonkö i två timmar? Är du trött på inkompetenta svar från supporten till ditt bokföringsprogram? Då är det dags att få ett vettigt svar från oss som jobbar i verkligheten.

Ställ en fråga och få svar snabbt här:

Fråga Momsens här - snabb hjälp inom bokföring, moms och skatter

3 Jun 2016


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.
Använd detta kontaktformulär istället.MOMS-SKATT-BOKFÖRINGSök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)Momslathunden är en app till din mobil som gör bokföring och momsdeklarationerna busenkla. Bild på huvudmenyn från Moms-lathunden.

Ladda ner momslathunden för iPhone och iPad.
Ladda ner iPhone/iPad versionen

Ladda ner Momslathunden för Android-enheter.

Ladda hem Android-versionen


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga Länkar


ekonomibloggar.nu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ge en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Ändra setup


Sekretesspolicy för Momsens.se