Stäng
Sverige blir marknadsledare med gammal uppfinning - Vinylskivor!Vinyltillverkning i SverigeBrommaföretaget Pheenix Alpha AB återupptar tillverkning av vinylmaskiner. Monopol på en fri marknad. Säkrare investering än så går inte hitta i dagens ekonomi.

Vinylskivor återuppstår tack vare svenska maskiner

Sverige blir världsledande inom maskintillverkning för VINYLSKIVOR. Kanske inte den mest väntade tekniska innovationen för Sverige att bli marknadsledare inom. 

Kul att ett svenskt företag skapar en helt ny världsmarknad helt på egen hand med en gammal uppfinning!

 

Efterfrågan på gamla hederliga vinylskivor har 5-dubblats senaste åren men det tillverkas naturligtvis inga nya maskiner för att tillverka gamla vinylskivor. Nu har de begagnade gamla maskinerna gått sönder eller används för fullt så länge dom håller. Marknaden skriker efter nytillverkade maskiner men ingen tillverkar dom längre. Detta har medfört att leveranstiderna för vinylskivor växer sig allt längre och branschfolket vädjar till de få produktionsbolag som finns idag som har den gamla kompetensen och tekniken att börja tillverka maskiner för vinylskivor igen. Som det ser ut idag är det bara ett enda företag i hela världen som har möjlighet att komma igång med produktion inom rimlig tid för att lösa flaskhalsen på marknaden - Pheenix Alpha i Bromma. Påtryckningar från de potentiella kunderna har gjort att det svenska företaget Pheenix Alpha AB har beslutat att återuppta tillverkning av dessa maskiner. Man har alla gamla ritningar, verktyg och material man behöver tack vare den verksamhet man driver idag. Personalen har också i stort precis den kompetens som behövs -och det finns mer att tillgå hos gamla rävar från branschens glansdagar i form av passiva delägare.Pheenix Alpha ensam på hela världsmarknaden

Man blir ensam på hela världsmarknaden med sina maskiner. Med andra ord vi har något så ovanligt som ett privat monopol på en fri privat marknad. Varje investerares drömscenario! Säkrare investering än så är det svårt att hitta. En otroligt bra investering i dagens ekonomi där det är mycket svårt att hitta riktigt bra investeringar. Därför har jag själv också gått in som investerare i form av långivare till företaget via Toborrow.se

Den ultimata investeringen - Vinylpressar

Pheenix Alpha har fått allt fler frågor om Pheenix har möjlighet att tillverka produktionsutrustning för tillverkning av gamla hederliga grammofonskivor.

Det finns en enorm potential i detta eftersom det inte finns en enda aktiv aktör på marknaden som erbjuder den här typen av utrustning idag. Pheenix har erfarenhet inom området som behövs för tillverkning av dessa maskiner. Man har ett komplett konstruktions- och produktionsunderlag för ändamålet (vinylpress och tillbehör för grammofonskivor) av den typ som var marknadsledande på den tiden det begav sig och vinylpressar fortfarande tillverkades.

Pheenix har redan idag över 50 stående ordrar i pipen som bara väntar på att tillverkning ska återupplivas igen. Dessa ordrar har alltså inte uppkommit i form av uppsökande eller bearbetande försäljning - det är spontanordnar från kunder som efterfrågar något som inte finns och inte marknadsförs. Det säger lite om potentialen. Kunderna är också villiga att skjuta till en rejäl portion i förskottsbetalning vilket inte heller är en normal situation för ett tillverkande företag idag. Man tänker även sälja Formverktyg för vinylskivor där man också redan har tvåsiffrigt med ordrar trots att det inte finns någon tillverkning. Så fort marknaden får veta att det verkligen går att beställa maskiner och tillbehör igen för vinylskivor kommer hela marknaden explodera, att då sitta som ensam aktör i monopolställning på en marknad där efterfrågan ökar lavinartat kan bara beskrivas på ett sätt - DEN ULTIMATA INVESTERINGEN.

Investera i Pheenix Alpha och vinylbranschen

Du kan också göra en "säker" investering i detta bolag via utlåning på Toborrow.se

 

 

8 Dec 2015


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.
Använd detta kontaktformulär istället.MOMS-SKATT-BOKFÖRINGSök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)Musikdistributör som gillar AI-genererad musik från t.ex. Suno och Udio.


Alternativ skatteadministration för Amazon-säljare


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga Länkar


ekonomibloggar.nu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ge en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Ändra setup


Sekretesspolicy för Momsens.se