Stäng
Bästa bokföringsprogrammet för Enskild firma? -De 3 bästa bokföringsalternativen!

Vilket är det bästa bokföringsprogrammet för enskild firma? Det finns idag en stor mängd bokföringsprogram av varierande kvalitet. Den stora trenden är definitivt att gå från vanliga stand-alone programvaror som du installerar på din dator till molnbaserade bokföringsprogram. Det finns givetvis både fördelar och nackdelar med detta. Om internetuppkopplingen krånglar blir det omöjligt att göra bokföringen, men det gör också att du kan bokföra vart som helst från vilken dator du vill. Har du en enskild firma har du antagligen ett begränsat antal transakationer per månad och kanske klarar dig utan de mest avancerade funktionerna. Men har du handel med EU gör den allt mer komplicerade momshanteringen att det kan vara bra att satsa på ett mer omfattande system som underhålls kontinuerligt. 

Vilket är det bästa bokföringsprogrammet?


Bästa bokföringssystemet. Det finns antagligen lika många svar på den frågan som företagare. Det har att göra med vad man lärt sig bokföring i för system, vilken typ av layout och design man känner sig bekväm med och vilken typ av rapporter man har behov av. Det finns dock ett par system som sticker ut ur mängden på ett positivt sätt. Gratisalternativet Bokio är värt att titta på. Är du beredd att betala en månadsavgift så kan du få ett unikt och banbrytande bokföringsprogram som heter Speedledger där du bokför direkt online på ditt bankkonto. Annarsrekommenderar jag Promikbook som har bra rapportfunktioner.

Läs här om de 3 bästa bokföringsprogrammen för dig med enskild firma

30 Dec 2014


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.
Använd detta kontaktformulär istället.MOMS-SKATT-BOKFÖRINGSök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)Musikdistributör som gillar AI-genererad musik från t.ex. Suno och Udio.


Alternativ skatteadministration för Amazon-säljare


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga Länkar


ekonomibloggar.nu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ge en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Ändra setup


Sekretesspolicy för Momsens.se