Stäng
Gratis Fakturamall PDF

Skapa pdf-fakturor. Tillverka gratis fakturor i Excel eller Word och skriv ut dom som pdf-filer som du kan skicka till kund. Det finns ett utmärkt litet gratisprogram som heter Bullzip Printer som du kan använda för att skriva ut dina fakturamallar i Word och Excel som pdf-filer som du kan skicka till kunderna.

Så här skapar du PDF-fakturor

1. Ladda hem en eller flera fakturamallar här.

2. Redigera och anpassa fakturamallen så att det passar ditt företag, och de varor eller tjänster du säljer. Spara Word eller Excel mallen som vanligt.

3. Installera Bullzip PDF Printer som du kan ladda ner gratis här

4. Gå tillbaka till Word eller Excel och välj skriv ut. Men istället för din vanliga skrivare väljer du att skriva ut med "Bullzip PDF printer". Då skriver systemet ut fakturan digitalt som en PDF-fil istället för på papper.

5. PDF filen poppar upp automatiskt när den har skapats och då kan du spara den på rätt plats och sedan bifoga med ditt favoritprogram för mail och skicka det proffsigt till din kund.

Krävs det alltid en faktura till privatpersoner?

Bullzip PDF printer

Du kan nu naturligtvis använda Bullzip pdf skrivaren till allt annat du vill skriva ut digitalt också, t.ex. bankverifikationer, uppsatser, PM eller vad du nu vill. Så fort du har installerat Bullzip printern så finns den tillgänglig precis som en vanlig riktig skrivare från alla program som har utskriftsfunktion.

Se exempel på fakturor och mallar här

23 Oct 2014


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.
Använd detta kontaktformulär istället.MOMS-SKATT-BOKFÖRINGSök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)Momslathunden är en app till din mobil som gör bokföring och momsdeklarationerna busenkla. Bild på huvudmenyn från Moms-lathunden.

Ladda ner momslathunden för iPhone och iPad.
Ladda ner iPhone/iPad versionen

Ladda ner Momslathunden för Android-enheter.

Ladda hem Android-versionen


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga Länkar


ekonomibloggar.nu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ge en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Ändra setup


Sekretesspolicy för Momsens.se