Stäng

Stäng
Gratis Fakturamall PDF

Skapa pdf-fakturor. Tillverka gratis fakturor i Excel eller Word och skriv ut dom som pdf-filer som du kan skicka till kund. Det finns ett utmärkt litet gratisprogram som heter Bullzip Printer som du kan använda för att skriva ut dina fakturamallar i Word och Excel som pdf-filer som du kan skicka till kunderna.

Så här skapar du PDF-fakturor

1. Ladda hem en eller flera fakturamallar här.

2. Redigera och anpassa fakturamallen så att det passar ditt företag, och de varor eller tjänster du säljer. Spara Word eller Excel mallen som vanligt.

3. Installera Bullzip PDF Printer som du kan ladda ner gratis här

4. Gå tillbaka till Word eller Excel och välj skriv ut. Men istället för din vanliga skrivare väljer du att skriva ut med "Bullzip PDF printer". Då skriver systemet ut fakturan digitalt som en PDF-fil istället för på papper.

5. PDF filen poppar upp automatiskt när den har skapats och då kan du spara den på rätt plats och sedan bifoga med ditt favoritprogram för mail och skicka det proffsigt till din kund.

Bullzip PDF printer

Du kan nu naturligtvis använda Bullzip pdf skrivaren till allt annat du vill skriva ut digitalt också, t.ex. bankverifikationer, uppsatser, PM eller vad du nu vill. Så fort du har installerat Bullzip printern så finns den tillgänglig precis som en vanlig riktig skrivare från alla program som har utskriftsfunktion.

Se exempel på fakturor och mallar här

23 okt 2014


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna. Använd detta kontaktformulär istället.