Stäng
Gratis moms-App till din mobil för att räkna ut momsen!Gratis ekonomi-app. Nu kan du ladda ned den alldeles färska momsräknar-appen till din mobil - MomsCalc. Med hjälp av den här mobilappen kan du enkelt och smidigt räkna ut både moms och totalbelopp som du ska fakturera din kund.

Räkna ut momsen med Moms Calc

Du slipper leta efter din miniräknare som du lagt på något ställe där du tror att du kommer att komma ihåg var du lagt den, men ofta är man lite för smart när man ska lägga saker där man kommer ihåg dom så att dom ligger på ett ställe där man inte hittar den.. Det är bättre att använda den här mobil-appen eftersom du inte kan ringa till din miniräknare för att höra var den ligger. Har du moms-räknaren i mobilen hittar du den direkt. Dessutom brukar mobilen aldrig vara längre bort än en armlängds avstånd. Har du två skärmar kan det vara smidigare att slänga upp ett fönster med momsräknaren på den här sidan för att räkna ut momsen.

Slipp miniräknaren - Använda mobilappen för momsberäkningar istället

Den här momsräknaren är utvecklad av  för Andriod mobiler, tablets, plattor och alla andra handhållna minidatorer och smartphones som kör Android. Jag är ledsen alla iPhone användare, men den här momsräknaren finns inte tillgänglig idag till iPhone p.g.a. att det är betydligt krångligare att komma igång med app-utveckling för iPhone och iPads, samt att Android nu har 85% av marknaden för smartphones. Men tanken är att det ska komma appar även för IOS (IPhone) i framtiden eftersom IPhone används flitigt i Sverige..

Momsräknare för Android mobiler och läsplattor

momsräknare för Android telefoner och mobiler men även läsplattor baserade på Android.

Ladda ner Android-appen till din mobil

Download the Android app to your mobile (English ver.)

moms räknaren på apple app store för iphone och ipad
Ladda ner iPhone/iPad versionen av Momsräknar-appen här


Ladda ner Baklänges-moms-appen här

Hur bokför man Apple Developer Program?


14 Sep 2014


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.
Använd detta kontaktformulär istället.MOMS-SKATT-BOKFÖRINGSök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)Musikdistributör som gillar AI-genererad musik från t.ex. Suno och Udio.


Alternativ skatteadministration för Amazon-säljare


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga Länkar


ekonomibloggar.nu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ge en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Ändra setup


Sekretesspolicy för Momsens.se