Stäng
Hur bokför man annonsintäker från Bidvertiser?Bidvertiser annonsnätverk. Hur bokför man intäkter från Bidvertiser? Har du tjänat pengar på din blogg eller hemsida hjälp av annonser från Bidvertiser så betraktas detta i bokföringen som en försäljning av tjänst utanför EU. Bidvertiser är ett amerikanskt system för att köpa och sälja annonsplatser. Alla pengar du tjänar på Bidvertiser annonser blir i bokföringen en export av tjänst utanför EU som du tjänat pengar på.

Här kan du se hur du konterar annonsintäkter från Bidvertiser

Recension av Bidvertiser

Funderar du på att prova Bidvertiser som ett alternativ till Adsense annonser? Här kan du läsa mer om hur du tjänar pengar med Bidvertiser och vilka fördelar och nackdelar detta annonsnätverk har jämfört med Adsense, Chitika, Adtraction och liknande "tjäna pengar på din hemsida"-system. 

[Läs en recension av Bidvertiser]

8 Dec 2014


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.
Använd detta kontaktformulär istället.MOMS-SKATT-BOKFÖRINGSök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)Musikdistributör som gillar AI-genererad musik från t.ex. Suno och Udio.


Alternativ skatteadministration för Amazon-säljare


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga Länkar


ekonomibloggar.nu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ge en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Ändra setup


Sekretesspolicy för Momsens.se