Stäng
Momsräknaren finns nu också för iPhone!Momsräknare. Moms app för iPhone och iPad. Var kan jag hitta en momsräknare för iPhone? Var kan jag ladda ner en momskalkylator för iPad? Var får jag tag på en gratis app för att räkna ut momsen för iPhone?

Gratis app för att räkna ut momsen för iPhone äntligen klar..

Det tog sin tid.. Skaffa iPhone och Macbook Air -grundsteget för att ens kunna börja utveckla appar för iOS, skaffa Apple licenser och certifieringar för att kunna kompilera och distribuera appar för Apple-system, att ta sig igenom Apples alla verifieringssteg, detaljstyrning av funktioner och layout, ställa in allting rätt i Xcode, lära sig utvecklingsmiljön, komma in i Objective-C programmering och få layouten att fungera i olika iOS versioner och skärmstorlekar.. för att inte tala om alla ikoner som måste skapas i massor av olika storlekar för alla olika iPhone, iPad och iPod-versioner och olika versioner av operativsystemet iOS. Apple må vara en dröm för användare men är mer av en mardröm för utvecklare. Sedan ska man också få layouten och funktionen av appen att bli godkänd av Apple(!). För Android kan man göra appar som ser ut och fungerar som man vill. Men Apple detaljstyr allt, t.o.m. externa utvecklare som inte har någon koppling till Apple måste designa apparna som Apple vill. Därför ser inte apparna identiska ut för Android och iOS. Visste du t.ex. att man inte får ha en "stäng appen" knapp i en Apple app! Jo det är faktiskt sant. Apple lägger sig i enskilda knappar i appar: "We found that your app includes a UI control for quitting the app. This is not in compliance with the iOS Human Interface Guidelines, as required by the App Store Review Guidelines." Det är bara ett av många exempel som gör att man måste göra om appen, kompilera om den och vänta 7-10 dagar igen för att den ska gå igenom alla verifieringssteg..igen. Android utveckling är mycket smidigare på många sätt.

Moms Räknaren

Men nu har alltså den första appen tagit sig hela vägen genom alla system och verifieringsprocesser och finns nu att ladda ner på Apples App Store/iTunes. Sedan tidigare har Momsens grundare skapat en del appar för Androidbaserad enheter som du hittar här, varav "MomsCalc" som Moms Räknaren heter för Android telefoner och läsplattor. Men nu finns den alltså också för iPhone, iPad och iPod touch:

moms räknaren på appple app store för iphone och ipad

Ladda ner momsräknaren för iPhone och iPad.
Ladda ner iPhone/iPad versionen av Momsräknar-appen här


Buggar, idéer, förbättringsförslag? Skriv en kommentar nedan så fixar jag det i nästa version av iPhone appen!

21 Jun 2015


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.
Använd detta kontaktformulär istället.MOMS-SKATT-BOKFÖRINGSök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)Momslathunden är en app till din mobil som gör bokföring och momsdeklarationerna busenkla. Bild på huvudmenyn från Moms-lathunden.

Ladda ner momslathunden för iPhone och iPad.
Ladda ner iPhone/iPad versionen

Ladda ner Momslathunden för Android-enheter.

Ladda hem Android-versionen


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga Länkar


ekonomibloggar.nu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ge en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Ändra setup


Sekretesspolicy för Momsens.se