Stäng
Gratis föreläsning om Balansekonomi med Charlie Söderberg

Balansekonomi. Skulle du vilja veta mer om ekonomi, fonder och excelkalkylering, men på ett roligt och lättsamt sätt? Besök föreläsningen om Balansekonomi!

Momsens.se har nu möjlighet att erbjuda gratis biljetter till föreläsningen om Balansekonomi med Charlie Söderberg, ja du vet den där killen från Lyxfällan. Balansekonomi har faktiskt funnits ända sedan 2006 och man har hjälp över 100000 personer att få ett rikare liv, med mer tid, mer pengar och framförallt mer energi!

Den här föreläsningen kommer att inspirera och utmana dig. Att få dig att se dina möjligheter och din ekonomi på ett helt nytt sätt -samtidigt som det är roligt!

BOKA PLATS GRATIS HÄR NU!

(ej tillgängligt längre)

Föreläsningen om balansekonomi tar in moderna ekonomiska teorier och beteendevetenskap och gör det konkret istället för stelt och tråkigt som en föreläsning i Företagsekonomi på Universitetet. Förhoppningen är också att kunna förbättra den "finansiella läskunnigheten" för besökarna av föreläsningen.

Charlie Söderberg kommer i föreläsningen "Ett Rikare Liv" ge dig en blandning av humor, käftsmällar och konkreta råd. Här nedanför kan du se ett klipp från en av föreläsningarna.

Smakprov från Föreläsningen om Balansekonomi

Föreläsningar och utbildningar, som t.ex. Ett Rikare Liv, arrangeras kontinuerligt i Stockholm, Göteborg och Malmö men även andra orter runt om i landet.  
 
Mer information finns på deras hemsida:
27 Aug 2014


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.
Använd detta kontaktformulär istället.MOMS-SKATT-BOKFÖRINGSök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)Momslathunden är en app till din mobil som gör bokföring och momsdeklarationerna busenkla. Bild på huvudmenyn från Moms-lathunden.

Ladda ner momslathunden för iPhone och iPad.
Ladda ner iPhone/iPad versionen

Ladda ner Momslathunden för Android-enheter.

Ladda hem Android-versionen


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga Länkar


ekonomibloggar.nu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ge en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Ändra setup


Sekretesspolicy för Momsens.se