Stäng
Kostnadsfria bokföringsprogram

Bokföringsprogram utan kostnader. Kritik Bokföringsprogram? Finns det något gratis bokföringsprogram som man kan använda utan kostnad? Ja det finns faktiskt flera stycken onlinebaserade bokföringsprogram som är kostnadsfria att använda idag. Ett exempel på redovisningsprogram som passar enskild firma är t.ex. Promikbook som du kan läsa mer om här:

Bästa gratisprogrammet för bokföring i enskild firma

Bokföra kostnadsfritt?


Går det att bokföra kostnadsfritt? Jag det går om du gör det själv, men ditt arbete har också ett värde och därmed kan man säga att det ändå blir en kostnad. Den kostnaden kan bli olika stor beroende på om du gjort något mer lönsamt istället för att bokföra. Det kan vara så att du är en grym säljare och företaget gör större vinst om du fokuserar på säljaktiviteter istället för att sita och slita ditt hår med bokföring. Då kan det vara mer lönsamt att anställa någon som sköter det eller lägga ut det på en redovisningsbyrå. Men har man en liten enskild firma är man ofta tvungen att sköta bokföringen själv till att börja med, och då kan det vara bra att starta med ett bra gratisprogram för bokföring.

20 Jun 2015


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.
Använd detta kontaktformulär istället.MOMS-SKATT-BOKFÖRINGSök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)Musikdistributör som gillar AI-genererad musik från t.ex. Suno och Udio.


Alternativ skatteadministration för Amazon-säljare


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga Länkar


ekonomibloggar.nu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ge en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Ändra setup


Sekretesspolicy för Momsens.se