Stäng
Momsens.se blev utvald till Dagens N.nu hemsida bland över 50000 sidor!Momsens.se har uppmärksammats som Dagens Hemsida i konkurrens med över 50000 andra proffsiga sidor. Om du läser det här inlägget långt efter att det blev publicerat hittar du igen det lättare med den här länken: Momsens.se Dagens N.nu Hemsida.

Momsens.se dagens hemsida

Momsens.se startades i mitten av sommaren 2014 för fylla det informations-vakuum som många enskilda firmor befinner sig i. Eftersom man inte har något krav på revisor, och ofta så liten omfattning att det inte lönar sig att ta hjälp av redovisningsbyråer, blir många enskilda näringsidkare tvungna att ta reda på allt som har att göra med ekonomi, skatter och bokföring på egen hand. Jag märkte själv att jag var tvungen att researcha en hel del saker inför min egen start av enskild firma, trots att jag har Magisterexamen i Bokföring och Finans samt jobbat flera år på både stora och små ekonomiavdelningar på alla möjliga typer av företag.

Momsens.se skapades då dels som en komihåg-lapp för mig själv men även som en resurs för andra företagare. Där skulle jag enkelt kunna söka reda på saker jag redan undersökt och tagit reda på. Det skulle kunna vara regler eller specifika konteringar som jag ville spara online så att det enkelt skulle kunna gå att söka reda på informationen igen. Snabbt märkte jag att det var ännu mer saker jag behövde ta reda på allt eftersom och siten växte. Efter någon månad började också frågorna dyka upp från besökare som ställts inför problem inom ekonomi, moms och skatter där dom behövde hjälp med att förstå hur dom skulle göra och bokföra. Bloggen (Ekonomibloggen här) fylldes snabbt med nya exempel från verkligheten och fler och fler började hitta till siten. Med tanke på att många av sidorna har snittbesökstider på 3-4 minuter började jag förstå att jag tillhandahöll efterfrågad och intressant information för småföretagare.

Idag ganska precis 6 månader efter starten fick så Momsens.se en mycket hedersam och fin utmärkelse när den blev utvald som Dagens Hemsida av webbplatshotellet och teamet bakom N.nu där jag har min hemsida. Idag snittar momsens.se över 1000 unika besökare per dag och ännu fler unika sidvisningar (eftersom många besöker mer än en sida per omgång). Vägen dit underlättades betydligt av N.nu eftersom dess upplägg är optimerad av sökmotorexperten Jim Westergren. Plus att du på köpet får flera väldigt starka länkar som "röstar" på din sida automatiskt när du skapar en sida på N.nu genom dess nätverk, vilket gör att det är mycket lättare att klättra högt i sökmotorerna som Google och Bing med en hemsida på N.nu än andra hostingtjänster.

11 Jan 2015


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.
Använd detta kontaktformulär istället.MOMS-SKATT-BOKFÖRINGSök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)Musikdistributör som gillar AI-genererad musik från t.ex. Suno och Udio.


Alternativ skatteadministration för Amazon-säljare


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga Länkar


ekonomibloggar.nu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ge en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Ändra setup


Sekretesspolicy för Momsens.se