Ny milstolpe i Momsens historia - passerade just 100000 unika besök!

Momsens.se har börjat växa ordentligt. Idag passerades det fantastiska 100-tusenstrecket i unika sessioner. En riktig milstolpe! Totala antalet sidvisningar i Google Analytics är över 138K. Ett riktigt bra resultat för en webbplats och blogg som bara har ett halvår på nacken. Bloggen startades i mitten av juli 2014.

100K enligt Google Analytics

Unika sidvisningar: 122327 st

Totalt sidvisningar: 138983 st

Genomsnittlig tid på varje sida: 2:59 min

Antalet unika sessioner: 100064 st

Antalet unika besökare under perioden: 82035 st

Vad är unika sessioner i Google Analytics?

Antalet sessioner är varje sammanhängande tidsperiod som en användare är på webbplatsen, besökaren kan alltså öppna flera olika sidor under en och samma session. Därför blir antalet sidvisningar högre än antalet sessioner. Antalet unika sessioner skiljer sig också från antalet unika besökare, eftersom en användare som kommer tillbaka flera olika dagar får en ny session varje gång den är en period på webbplatsen men alla sessioner som går att koppla till en person/mobil/dator räknas som en unik besökare under tidsperioden du mäter. Standardvärdet på en session i Google Analytics är 30 min. Kommer en besökare tillbaka till webbplatsen inom detta tidsintervall räknas det ändå som en enda session.

Läs mer om tips och tricks i Google Analytics här

13 feb 2015


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.

Använd detta kontaktformulär istället.

Behöver du hjälp med att hantera moms på digitala tjänster och e-böcker? Letar du efter en tjänst som kan fakturera rätt momssats beroende på vilket land kunden finns i? Då ska du testa den här tjänsten!MOMS-SKATT-BOKFÖRING


Sök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)Momslathunden är en app till din mobil som gör bokföring och momsdeklarationerna busenkla. Bild på huvudmenyn från Moms-lathunden.

Ladda ner momslathunden för iPhone och iPad.
Ladda ner iPhone/iPad versionen

Ladda ner Momslathunden för Android-enheter.

Ladda hem Android-versionen


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.

Starta firma på 5 min!


Ekonomi Länkar