Stäng
Nyhetsbrev om moms och skatterNyhetsbrev med nya momsregler. Vill du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna inom momsområdet? Vill du vara ajour på de senaste förändringarna inom skatteområdet? Vill du lära dig mer om moms och skatter?

Prenumerera på Momsens Nyhetsbrev

Det är helt gratis att prenumerera på Momsens Nyhetsbrev. Du får gratis uppdateringar om de senaste förändringarna på moms- och skatteområdet. Du får info om vad domslut i Kammarrätten och liknande instanser får för konsekvenser för dig som småföretagare. Speciellt behandlar vi skatter och moms som berör dig med Enskild Firma.

Exempel på nyheter du kan få i Nyhetsbrevet

"Den 19 juni 2014 deklarerades tre nya ställningstaganden för representation som gör det möjligt att dra av mer moms vid representation. Ändringarna är ett resultat av en ny tolkning av reglerna kring Sveriges inträde i EU år 1995."

Läs mer om de nya reglerna för representation här

Anmäl dig till Nyhetsbrevet här

Det är gratis att prenumerera på Momsens.se nyhetsbrev. Registrera dig nedan för att få nyhetsbrevet om moms och skatter direkt hem till din digitala brevlåda.

19 Nov 2014


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.
Använd detta kontaktformulär istället.MOMS-SKATT-BOKFÖRINGSök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)Momslathunden är en app till din mobil som gör bokföring och momsdeklarationerna busenkla. Bild på huvudmenyn från Moms-lathunden.

Ladda ner momslathunden för iPhone och iPad.
Ladda ner iPhone/iPad versionen

Ladda ner Momslathunden för Android-enheter.

Ladda hem Android-versionen


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga Länkar


ekonomibloggar.nu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ge en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Ändra setup


Sekretesspolicy för Momsens.se