Stäng
Valet 2014 - Hur ska en småföretagare rösta?

Hur ska småföretagaren röst i Valet 2014 den 14:e september? Vilket parti ger mest och lovar bäst för dig som är småföretagare? Miljöpartiet och Sverigedemokraterna verkar i alla fall på papperet ha de bästa och mest konkreta förslagen för småföretagarna.

Valet 2014 är nu avgjort

Här kan du läsa det slutgiltiga valresultatet

Det blir en svår sits för Löfven i Riksdagen. Han har en majoritet emot sig i riksdagen med Alliansen+SD. Här kan du läsa en Analys av valresultatet 2014 och vilket kaos som väntar i svensk politik framöver.

Vilket parti ska man rösta på 2014?

Om du är småföretagare finns det en genomgång av vad varje parti vill göra för småföretagen här. Där får du råd och tips om vad du bör rösta på om du är egen företagare. Hela artikeln är skriven av en enskild näringsidkare med egen firma. Allt som står i artikeln är skrivet med en småföretagares ögon. Vilka partier har den bästa politiken på det här området? Du blir nog förvånad!

Gå vidare till artikeln om vad du ska rösta på som småföretagare

5 Sep 2014


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.
Använd detta kontaktformulär istället.MOMS-SKATT-BOKFÖRINGSök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)Musikdistributör som gillar AI-genererad musik från t.ex. Suno och Udio.


Alternativ skatteadministration för Amazon-säljare


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga Länkar


ekonomibloggar.nu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ge en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Ändra setup


Sekretesspolicy för Momsens.se