Stäng
Valutaräknare Thailand

valutaräknare THB/SEK och SEK/THB räkna om thailändska bath till svenska kronor och omvandla svenska Kr till Thailand Bath enkelt och smidigt med denna mobil-applikation för Android telefoner, mobiler och läsplattor.

Valutaomräknare eller valutaomvandlare som det också kallas är smidigt att ha med sig på resan, så att man inte blir grundlurad av taxiförare och butiker man handlar i. Momsens.se har nu tagit fram en gratis valutaräknare för Thailändska Baht (THB).

Hur mycket är 100 Thailändska Bath i Svenska Kronor?

Det här är den ultimata appen för Thailand. Om du planerar eller redan är på väg att resa till Thailand så är den här valutaräknar-appen precis det du letar efter till din Android platta eller mobil. Den är helt gratis för Sverige och Svenska användare. Det finns en engelsk version också men den måste man betala för. Den här svenska appen är tänkt att även fungera som en marknadsföringsploj för Momsens.se som hjälper svenska småföretagare med bokföring, moms och skatter. Men även du som privatperson kan hitta en hel del intressant information på den webbplatsen. Du kommer enkelt till hemsidan från appen genom att klicka på Momsens-bannern längst ned på skärmen.

Vad är förhållandet mellan THB/SEK?

I skrivande stund (150112) är förhållandet mellan Bath och Kronor drygt 4. Det vill säga det går 4 Bath på varje svensk krona. När jag var i Thailand under våren 2015 var förhållandet 5:1, nu 4:1. Den svenska kronan har alltså tappat 20% i värde mot den Thailändska valutan på bara 1 år, precis som mot de flesta andra under höstens kaos i Riksdagen. Oro och Osäkerhet är inte bra för valutan och räntesänkningarna har ökat på effekten. Det är bra för vår stora exportindustri men dåligt för oss turister som får mindre pengar att spendera eftersom så många andra valutor blivit starkare de senaste 6 månaderna.

Ladda ned valutaräknaren för Thailand här (gratis på svenska)

Den här valutaräknaren för Thailand är perfekt på semestern så du slipper bli grundlurad i taxin eller när du försöker pruta på en T-shirt i Phuket :)

valutaomvandlare och valutaräknare för Thailand-Sverige, hur många bath är 100 SEK. Räkna om svenska kronor till thailändska bath med mobilen.

Se också den Indiska valutaräknaren för Indiska Rupier (INR)

Ha en trevlig semester i Thailand!

Ladda ned den svenska valutaräknaren på Google Play (gratis)

15 Jan 2015


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.
Använd detta kontaktformulär istället.MOMS-SKATT-BOKFÖRINGSök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)Musikdistributör som gillar AI-genererad musik från t.ex. Suno och Udio.


Alternativ skatteadministration för Amazon-säljare


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga Länkar


ekonomibloggar.nu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ge en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Ändra setup


Sekretesspolicy för Momsens.se