Stäng
FakturamallFakturamallar. Var hittar jag en gratis fakturamall? Här på momsens.se har jag samlat de bästa fakturamallarna för både Excel, Word och Open Office så att du lätt och smidigt kan skapa dina egna anpassade fakturor till dina kunder. Ladda ned gratis fakturamall till ditt företag här:

Fakturamall

Fakturamall

Vad ska en faktura och fakturamall innehålla? Jag har listat de punkter du måste få med i en faktura här så att du inte blir nekad avdragsrätt för ingående moms eller hamnar i problem vid en skatterevision.

Fakturera utan företag

Den nya trenden är att starta företag utan att registrera det, utan att hålla på med administrativt krångel och dessutom slipp årsbokslut och momsdeklarationer. Lösningen är att outsourca företaget till ett faktureringsföretag. Dessa har växt väldigt snabbt bara det senaste året. Allt fler testar att frilansa och starta företag utan att behöva registrera sig som företagare. Med hjälp av faktureringsföretagen kan man fokusera på sitt artikelskrivande, sina översättningar eller sin fotohobby eller vad det nu är och slippa det administrativa trasslet som det innebär att ha ett riktigt företag. Du kan läsa mer om trenden med faktureringsföretag här och se vilka företag som erbjuder den här typen av tjänster till de som vill fakturera genom ett annat bolag idag.

Ladda ner fakturamallar här gratis

22 Feb 2015


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.
Använd detta kontaktformulär istället.MOMS-SKATT-BOKFÖRINGSök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)Momslathunden är en app till din mobil som gör bokföring och momsdeklarationerna busenkla. Bild på huvudmenyn från Moms-lathunden.

Ladda ner momslathunden för iPhone och iPad.
Ladda ner iPhone/iPad versionen

Ladda ner Momslathunden för Android-enheter.

Ladda hem Android-versionen


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga Länkar


ekonomibloggar.nu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ge en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Ändra setup


Sekretesspolicy för Momsens.se