Stäng
Skattetabell 32, 2018

Skattetabellerna 2018. Var kan jag ladda ner skattetabellen 32 för inkomstår 2018? Vad ligger skattenpå i Norrtälje? Vilken skattetabell gäller för de som bor i Halmstad? Vilken tabellskatt får de som är folkbokförda i Malmö?

Följande kommuner har Skatetabell 32:

BJUV, BOTKYRKA, EKERÖ, FALKENBERG, HALMSTAD, HANINGE, HÄRRYDA, HÄSSLEHOLM, HÖRBY, HUDDINGE, KINDA, KLIPPAN, KRISTIANSTAD, KUNGSBACKA, LAHOLM, LERUM, LUND, MALMÖ, MÖLNDAL, NORRTÄLJE, NYKÖPING, NYKVARN, NYNÄSHAMN, ÖSTRA GÖINGE, PARTILLE, PERSTORP, SALEM, SIGTUNA, SJÖBO, SÖDERKÖPING, SÖDERTÄLJE, SVALÖV, TOMELILLA, TRELLEBORG, TYRESÖ, UPPLANDS VÄSBY, UPPLANDS-BRO, VAXHOLM, VÄXJÖ och VÄRMDÖ som är ett gränsfall med en samlad skattesats på 31,502, men gränsen går hårt vid 30,50. Kommer man över detta avrundas det uppåt. 31,502 > 31,50. Alltså räknas Värmdö upp till tabell 32. Lite otaktiskt och klantigt av Värmdö kommun som nu får hela kommunens befolkning att glida över i den högre skattetabellen 32, men det kanske var det som var syftet.

De kommuner som listas ovan får tabell 32 baserat på Kommunalskatt + Landstingsskatt + Begravningsavgift. Kyrkoavgiften är inte inkluderad i den kombinerade skattesatsen som används som uppslagsvärde i skattetabellerna. Är du med i svenska kyrkan blir skatten högre och många som bor i de listade kommunerna kommer istället få titta i tabell 33, eller t.o.m. tabell 34 (SÖDERKÖPINGNYKVARNKUNGSBACKA, KRISTIANSTADSÖDERTÄLJE och NYKÖPING) p.g.a. kyrkoskatten.Ladda ner skattetabell 32

skattetabell 32 för månadslön år 2018

PDF: Skattetabell 32 (2018)

PDF: Tabell 2018 (32) [Mirror server om SKV ligger nere]

Inkomstskattegräns år 2018

Se gränser för statliga inkomstbeskattningsbrytpunkten

Svårt förstå skattekolumnerna?

Här kan du utbilda dig i den 32:a tabellen för månadslöneskatt 

Vilka kommuner hamnar i övriga skattetabeller?

Skattetabell:
[29],[30],[31],[32],[33],[34],[35],[36-40]


24 Dec 2017


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.
Använd detta kontaktformulär istället.MOMS-SKATT-BOKFÖRINGSök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)Momslathunden är en app till din mobil som gör bokföring och momsdeklarationerna busenkla. Bild på huvudmenyn från Moms-lathunden.

Ladda ner momslathunden för iPhone och iPad.
Ladda ner iPhone/iPad versionen

Ladda ner Momslathunden för Android-enheter.

Ladda hem Android-versionen


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga Länkar


ekonomibloggar.nu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ge en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Ändra setup


Sekretesspolicy för Momsens.se