Stäng
Starta Eget Guide (Tryckt bok)

Starta eget guide - Internetföretag. En bok om att registrera företag och hur man bokför, för entreprenörer, bloggare och frilansare.

Starta eget guide - Internetföretag. Bokföring för Entreprenörer.

Köp Nu!

Momsens.se lanserar nu en helt unik bok på marknaden för Dig som har Internetbaserat företag och/eller internationell handel.

Det här är en Magisk bok som kommer göra Dig till en Trollkarl inom bokföring och moms

Om du inte orkar läsa boken utan vill få en enskild firma skapad åt dig på 5 min kan du istället anända Starta enskild firma tjänsten.

Vem sa att en bok inte kunde lanseras med en Hollywood trailer! Så här har ingen bokföringsbok marknadsfört någonsin förut :) Både marknadsföringen och innehållet är helt unikt.

Vill du hellre ladda ner boken som eBok?

Starta Eget Guide - Internetföretag - kan nu beställas!

Det här är alltså den riktiga tryckta fysiska boken som du kan beställa hem och läsa offline i lugn och ro.

Titel: Starta Eget Guide

Återförsäljare: BoD, Bokus, Bokfynd, Adlibris, CDON, Amazon,

Bücher.de, Kopp, (Tyskland)

Tanum (Norge)  

Innehållsförteckning: Se innehållet här

Undertitel: Internetföretag

Författare: Åkerström, Fredrik

Version: 5

Format: 14,8*21 cm (A5)

Inbindning: Inbunden bok, kascherad

Bindning: limbindning

Papperssort för inlagan: vitt 90 g

Sammanlagt sidantal: 216

Antal färgsidor: 89

Tryck av inlaga: Premiumtryck

ISBN: 978-91-7699-070-4

Pressrelease: Läs Pressreleasen "Bokföring för Internetentreprenörer"

Klicka här för att beställa boken!

Bokföring för entreprenörer

Den här boken fokuserar på bokföring för entreprenörer som har mycket Internetrelaterad handel, EU-inköp, EU-försäljning, import och export - speciellt över nätet och hur man gör bokföring och momsdeklarationer för detta!

Det finns ingen annan bok på marknaden som tar upp dessa komplicerade områden på ett vettigt, djupgående och lättläst sätt på ett språk som man begriper!

Det här är den ultimata handledningen för dig som har Blogg eller Webbplatser och tjänar pengar på affiliatelänkar, trafikstyrning, Adsense annonser etc.

Det här boken är skriven av en Internetentreprenör och Civilekonom som kan både det teoretiska och det praktiska och förstår det problem företagare och entreprenörer har och fokuserar på det man behöver veta istället för en massa trams!

Den här boken är packad med precis det du behöver veta så du kan köra cut 'n paste från exempel som passar in PÅ DIN verksamhet. Här finns inga tråkiga skolboksexempel. Allt är hämtat direkt från den hårda krångliga verkligheten.

Beställ bokföringsboken för entreprenörer

Vem riktar sig boken till?

Denna bok är tänkt för dig som är internetentreprenör, bloggare eller frilansare. Du kanske tjänar pengar på  AdSense och Affiliatelänkar. Du har insett att du inte längre har en hobby utan att det faktiskt är fråga om näringsverksamhet. Det är dags att starta enskild firma, men hur gör man? Hur registrerar man ett företag? Hur rapporterar man moms? Hur bokför man? Vilket bokföringsprogram ska man använda? Alla dessa frågor och många fler får du svar på i den här boken!

Varför skrevs den här boken?

Finns det inte redan tillräckligt med bokföringsböcker och starta eget litteratur? Jo, det finns en hel del böcker men få som verkligen tar upp de exempel och problem som företagare stöter på i verkligheten. Speciellt inte om det handlar om vettiga genomgångar om EU-moms och företagsregistrering för er som har verksamhet på Internet. Många av er är antagligen nya företagare och kämpar med att få ordning på moms och bokföring. Nu finns en specialskriven bok för er som är precis i början av företagslivet. En bokföringsbok som är skriven direkt till er som är nya företagare av en företagare.

Boken började skrivas som en lathund på begäran från flera besökare på momsens.se som ville få handledning i hur man registrerar företag och hur man fyller i momsdeklarationer och gör bokföringen, på ett språk som en vanlig människa kunde förstå. Många ger nästan upp efter att ha försökt förstå Skatteverkets kryptiska och byråkratiska texter. Efter att ha väntat en eller flera veckor på svar på SKV vänder sig många i ett nödrop till Momsens.se. Så kan det inte få fortsätta, något måste göras. Efter ännu fler spontana förfrågningar om en fysisk version av lathunden, och om jag kunde göra en sammanfattning av webbplatsen som en bok, fick jag helt enkelt sätta mig några månader och skriva ihop en helt ny typ av bokföringsbok baserat på alla exempel, artiklar och frågor på momsens.se.

Boken är en handgriplig introduktion som trots detta tar upp svåra avancerade områden på ett enkelt sätt. Tanken är att läsaren ska kunna "Klippa och Klistra" från boken. Idag när det blivit så krångligt med EU-moms och bokföring av internationell handel behöver många en annan typ av handledning och bok än vad som finns på marknaden idag. Därför byggdes lathunden ut och blev tillslut en färdig bok som nu går att beställa av ALLA:

Beställ bokföringsboken för InternetentreprenörerGuide för hur man registrerar företag på Verksamt.se

FöretagsregistreringHur registrerar man ett företag? I boken får du en detaljerad steg-för-steg genomgång av hur du registrerar ett företag på verksamt.se och vad du ska fylla i de olika rutorna och vad man måste tänka på, speciellt om man har internetrelaterad verksamhet.

Bokföra inköp av Starta Eget Guide

Bokföra inköp av fysiska Boken:

(6% moms)

Beskrivning Konto Debet Kredit
Facklitteratur 6970 461,32  
Ingående moms 2641 27,68  
Egen Insättning 2018   489

Köp boken här!

27 Feb 2016


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.
Använd detta kontaktformulär istället.MOMS-SKATT-BOKFÖRINGSök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)Musikdistributör som gillar AI-genererad musik från t.ex. Suno och Udio.


Alternativ skatteadministration för Amazon-säljare


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga Länkar


ekonomibloggar.nu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ge en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Ändra setup


Sekretesspolicy för Momsens.se