Stäng
Starta Eget Guide e-Bok

Starta eget guide - Internetföretag. En bok om att registrera företag och hur man bokför.

Starta eget guide e-Bok. Bokföring för Entreprenörer. Hur startar man företag? Hur registrerar man ett bolag? Hur driver man ett internetföretag? Hur gör man när man måste starta enskild näringsverksamhet för att man tjänar mycket pengar med Adsense annonser på hemsidor? Hur bokför man inkomster från affiliateprogram? Hur går man från hobby till att bli egen företagare? Hur gör man momsdeklarationerna när man startat företag? Hur går man från Bloggare till Företagare?

VILL DU HA EN RIKTIG TRYCKT FYSISK BOK ISTÄLLET? KLICKA HÄR!

Momsens.se lanserar nu en helt unik bok på marknaden för Dig som har Internetbaserat företag och/eller internationell handel.

Det här är en Magisk bok som kommer göra Dig till en Trollkarl inom bokföring och moms

Vem sa att en bok inte kunde lanseras med en Hollywood trailer! Så här har ingen bokföringsbok marknadsfört någonsin förut :) Både marknadsföringen och innehållet är helt unikt.

Den här boken fokuserar på bokföring för entreprenörer som har mycket Internetrelaterad handel, EU-inköp, EU-försäljning, import och export - speciellt över nätet och hur man gör bokföring och momsdeklarationer för detta!

Det finns ingen annan bok på marknaden som tar upp dessa komplicerade områden på ett vettigt, djupgående och lättläst sätt på ett språk som man begriper!

Det här är den ultimata handledningen för dig som har Blogg eller Webbplatser och tjänar pengar på affiliatelänkar, trafikstyrning, Adsense annonser etc.

Det här boken är skriven av en Internetentreprenör och Civilekonom som kan både det teoretiska och det praktiska och förstår de problem företagare och entreprenörer har och fokuserar på det man behöver veta istället för en massa trams!

Den här boken är packad med precis det du behöver veta så du kan köra cut 'n paste från exempel som passar in PÅ DIN verksamhet. Här finns inga tråkiga skolboksexempel. Allt är hämtat direkt från den hårda krångliga verkligheten.

Ladda ner Din Trolleribok Nu!

starta eget företag
249 Kr inkl. moms

starta företag

Betala med PayPal - Helt automatiskt. Du får en länk som du laddar ned eBoken från (PDF-format).

OBS! Efter att du betalt på PayPal måste du klicka på länken att du vill fortsätta tillbaka till Momsens.se efter köpet, för att komma till nedladdningssidan där du även kan välja att få länken mailad till dig.


OBS! Du måste klicka på "Return to Momsens.se" för att FÅ LÄNKEN för NEDLADDNING!

starta företag

Fortfarande problem med nedladdningen?

Kontakta mig via detta formulär för snabbast möjliga hjälp!

Guide för att registrera företagGuide för hur man registrerar företag på Verksamt.se

FöretagsregistreringHur registrerar man ett företag? Det är inte helt enkelt för den som kanske inte har utbildning inom ekonomi eller saknar kunskap och erfarenhet av bokföring att veta hur man registrerar företag på Verksamt.se

Den här guiden visar dig steg för steg hur du fyller i registreringen och vad du ska skriva och klicka i för rutor vid företagsregistreringen.

Dags att gå från Hobby till Företag?

Den här guiden vänder sig speciellt till dig som startar företag för att du börjat tjäna så pass bra att det inte längre bara är en hobby utan du kan i princip börja leva på din eller dina webbplatser eller bloggar. Här kan du läsa mer om när en hobby blir mer än en hobby. Väldigt kortfattat kan man säga att börjar du tjäna mer än 30000 Kr under ett år genom Adsense och andra annonsnätverk och affiliatenätverk, då börjar det bli dags att registrera företag. Men de egentliga kriterierna som Skatteverket idag fokuserar på är om du har självständighet, varaktighet och vinstsyfte. Den smidigaste företagsformen för att låta en hobby glida över i näringsverksamhet är Enskild Firma. I den företagsformen är företaget inte skilt från din privata ekonomi. Vanligtvis har man registrerat Adsense som privatperson och man har skapat kampanjer i BingAds och Adwords som privatperson. Om man då startar ett Aktiebolag måste man göra om allt fast under ett företagskonto vilket kan vara fruktansvärt tidskrävande och kännas som en totalt meningslös sysselsättning. Därför är Enskild Firma att föredra när du växlar upp till att bli företagare.

EU-handel och export/import

Den här boken är också lämplig för dig som vill lära dig mer om hur man bokför EU-inköp, EU-försäljning, Import och Export. Speciellt transaktioner som görs över eller på Internet, från och till hela världen, och problematiken med att bokföra detta rätt tas upp ingående i den här boken; på ett sätt som inte görs i någon annan bokföringsbok som finns tillgänglig på marknaden idag!

Här kan du ladda ned den ultimata guiden för hur du registrerar Enskild Firma på verksamt.se m.m. som e-bok/pdf:

Bok om att registrera företag
249 Kr inkl. moms

starta företag

(När du köper e-boken direkt här på momsens.se blir den billigare eftersom vi kapar bort lite mellanhänder)
Det absolut smidigaste sättet att köpa boken är att klicka på knappen "Lägg till i kundvagn" och betala med PayPal. Det är helt automatiserat. Du får en länk där du kan ladda ner e-boken direkt efter betalning. Väljer du något annat alternativ blir det manuell handpåläggning och det kan dröja några dagar innan du får boken. Så välj PayPal alternativet och klicka här:

Betala med PayPal - Helt automatiskt. Du får en länk som du laddar ned eBoken från (PDF-format).

Starta Eget Guide - Ladda ner e-bok om hur man registrerar och driver ett internetbaserat företag med moms, bokföring och skatter.
249 Kr inkl. moms
(När du köper e-boken direkt här på momsens.se blir den billigare eftersom vi kapar bort lite mellanhänder)

Starta Eget Guide - Internetföretag

Denna bok är tänkt för dig som är internetentreprenör, bloggare eller frilansare. Du kanske har en eller flera hemsidor och tjänar pengar med Adsense och Affiliatelänkar. Med andra ord tjänar du pengar på Trafikstyrning som Skatteverket kallar det. Du har insett att du inte längre har en hobby utan att det faktiskt är fråga om regelrätt affärsverksamhet, eller Näringsverksamhet som Skatteverket kallar det. Det är dags att starta enskild firma, men hur gör man? Hur registrerar man ett företag? Hur rapporterar man moms? Hur bokför man? Vilket program ska man använda? Vilka regler gäller för moms och skatter?

Frågorna är många och när man tjänar pengar på internet hamnar mycket i gråzoner och komplicerade juridiska bedömningar. Därför finns den här boken. Den är skräddarsydd för dig som har en affärsidé och ett fungerande koncept och som bara behöver en enkel och konkret guide för hur man ska hantera det administrativa.

Boken är skriven av som själv är en internetentreprenör men även Civilekonom med erfarenhet från små och stora företag och ekonomiavdelningar. Den här boken är skriven av en person som ser båda sidorna av att driva ett företag, både det bokföringsmässoga och juridiska och den entreprenöriella biten. Detta gör att du får precis den info du behöver för att smidigt gå över från hobby till företagande och slipper uppfinna hjulet själv på det administrativa området. Med den här boken kan du fortsätta att bygga upp och expandera din internetverksamhet utan att det administrativa tar för mycket tid och energi från det som skapar dina intäkter. Du kan med andra ord fokusera på din kärnverksamhet.

 

Det går också bra att beställa via följande alternativ: 

BANKGIRO - Sätt in 249 Kr på BG 287-5318 och skicka ett mail till moms(snabela)momsens.se med rubriken "StartaEgetGuide-BG". Så får du tillbaka en bifogad PDF med e-boken när betalningen registrerats. Bifogar du bekräftelse på betalningen får du PDF-filen direkt.

UTLANDSBETALNING - Överför 249 SEK till konto:

IBAN: SE50 8000 0832 7993 3299 6637

SWIFT/BIC: SWEDSESS

Skicka ett mail till moms(snabela)momsens.se med rubriken "StartaEgetGuide-IBAN". Du får tillbaka en bifogad PDF med e-boken när betalningen registrerats. Bifogar du bekräftelse på betalningen får du PDF-filen direkt.

starta eget bok
249 Kr inkl. moms
Köp boken!
Betala med Payson iställetBokföra inköp av Starta Eget Guide

Bokföra inköp av eBoken:

(Endast 6% moms sedan 2019-07-01)

Beskrivning Konto Debet Kredit
Facklitteratur 6970 234,91  
Ingående moms 2641 14,09  
Egen Insättning 2018   249 
25 Feb 2016


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.
Använd detta kontaktformulär istället.MOMS-SKATT-BOKFÖRINGSök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)Momslathunden är en app till din mobil som gör bokföring och momsdeklarationerna busenkla. Bild på huvudmenyn från Moms-lathunden.

Ladda ner momslathunden för iPhone och iPad.
Ladda ner iPhone/iPad versionen

Ladda ner Momslathunden för Android-enheter.

Ladda hem Android-versionen


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga Länkar


ekonomibloggar.nu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ge en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Ändra setup


Sekretesspolicy för Momsens.se