Stäng
VAT nummer EU

Hur kontrollerar man VAT nummer för företag inom EU?den här sidan kan du läsa mer om hur du kontrollerar ett EU-VAT nummer. Alla företag inom den Europeiska Unionen måste ha ett VAT-nr. Det är samma sak som ett momsregistreringsnummer. Säljare och köpare som handlar med varandra inom EU:s momsområde måste uppge dessa till varandra för att momshanteringen ska bli korrekt. Det är också ett krav från myndigheterna för att dom ska kunna kontrollera handeln över gränserna inom EU. Det behövs också för att SCB och liknande institutioner ska kunna föra statistik över EU handeln och den eknomiska situationen.

Här kan du kontrollera ett EU-VAT nr

27 Dec 2014


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.
Använd detta kontaktformulär istället.MOMS-SKATT-BOKFÖRINGSök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)Musikdistributör som gillar AI-genererad musik från t.ex. Suno och Udio.


Alternativ skatteadministration för Amazon-säljare


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga Länkar


ekonomibloggar.nu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ge en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Ändra setup


Sekretesspolicy för Momsens.se