www.momsens.se fyller idag 3 år - Grattis!Momsens.se fyller 3 år idag den 14:e juli!

Småföretagarnas hjälp i moms- och skattedjungeln har hunnit bli 3 år. Idag för exakt tre år sedan startades momsens.se för att hjälpa andra småföretagare och entreprenörer med bokföringsexempel, moms och skatter. Baserat på egen erfarenhet visste jag hur mycket research det krävdes för att ta reda på vad, och hur, man skulle göra alla olika administrativa sysslor med bokföring, moms och skatter. Istället för att varje enskild företagare med enskild firma skulle behöva uppfinna hjulet själv varje gång tänkte jag att det var bättre att jag skapade en webbplats och en blogg och publicerade allt jag själv researchat. En databas som är sökbar online med bokföringsexempel och lathundar och konkreta tydliga bokföringsexempel. Siten gick från 0 till 500 000 redan första året. Idag fyller alltså momsens.se 3 år och vi firar med en digital tårta!

momsens.se fyller tre år 14 juli 2017!

 

GRATTIS MOMSENS.SE 3 år!

 

 

14 jul 2017


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.

Använd detta kontaktformulär istället.

Behöver du hjälp med att hantera moms på digitala tjänster och e-böcker? Letar du efter en tjänst som kan fakturera rätt momssats beroende på vilket land kunden finns i? Då ska du testa den här tjänsten!MOMS-SKATT-BOKFÖRING


Sök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)Momslathunden är en app till din mobil som gör bokföring och momsdeklarationerna busenkla. Bild på huvudmenyn från Moms-lathunden.

Ladda ner momslathunden för iPhone och iPad.
Ladda ner iPhone/iPad versionen

Ladda ner Momslathunden för Android-enheter.

Ladda hem Android-versionen


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.

Starta firma på 5 min!


Ekonomi Länkar