Stäng
www.momsens.se fyller idag 3 år - Grattis!Momsens.se fyller 3 år idag den 14:e juli!

Småföretagarnas hjälp i moms- och skattedjungeln har hunnit bli 3 år. Idag för exakt tre år sedan startades momsens.se för att hjälpa andra småföretagare och entreprenörer med bokföringsexempel, moms och skatter. Baserat på egen erfarenhet visste jag hur mycket research det krävdes för att ta reda på vad, och hur, man skulle göra alla olika administrativa sysslor med bokföring, moms och skatter. Istället för att varje enskild företagare med enskild firma skulle behöva uppfinna hjulet själv varje gång tänkte jag att det var bättre att jag skapade en webbplats och en blogg och publicerade allt jag själv researchat. En databas som är sökbar online med bokföringsexempel och lathundar och konkreta tydliga bokföringsexempel. Siten gick från 0 till 500 000 redan första året. Idag fyller alltså momsens.se 3 år och vi firar med en digital tårta!

momsens.se fyller tre år 14 juli 2017!

 

GRATTIS MOMSENS.SE 3 år!

 

 

14 Jul 2017


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.
Använd detta kontaktformulär istället.MOMS-SKATT-BOKFÖRINGSök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)Musikdistributör som gillar AI-genererad musik från t.ex. Suno och Udio.


Alternativ skatteadministration för Amazon-säljare


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga Länkar


ekonomibloggar.nu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ge en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Ändra setup


Sekretesspolicy för Momsens.se