Stäng
YES till Brexit! En seger för demokratin och ekonomin!Ja till Brexit. Storbritannien lämnar. Seger för demokratin och ekonomin.

De smarta britterna lyckades lura Brysselbyråkraterna genom att sista veckan säga att man ville vara kvar i EU och därmed trappade brysselbyråkraternas valagenter ned sina aktioner och lyckades inte rigga valet på samma sätt som i Österrike (nu har t.o.m. Aftonbladet rapporterat om  "felräkningen" i Österrikiska valet, dom brukar normalt undivka att lyfta fram dessa händelser till förmån för EU:s propaganda och den kommunistiska världsbilden). Genom att en tillräckligt stor del av britterna mörkade eller sa tvärtom fintade man bort EU-diktaturens lakejer och sänder en chockvåg av demokratiskt segerrus över Europa

Storföretagen storlipar för att det blir svårare och dyrare att anställa slavar.

Karriärpolitikerna tycker synd om sig själva i kvadrat nu när deras "säkra" och sanslöst överförmånliga framtid börjat grusas.

Cameron visar hur politiker fungerar i verkligheten. Han sa att han skulle leda landet oavsett resultatet, men när det inte gick som han ville så kastar han in handduken. Cameron som lyckades bli Storbritanniens premiärminister just genom sin EU-kritiska hållning och att lova att britterna ska få rösta om EU. När han själv börjat fundera på vad han skulle göra efter sin tid som ledare för UK såg Bryssel plötsligt ut som en förmånlig plats att säkra sin framtid på och då blev han plötsligt extremt övertygad om EU:s förträfflighet, mycket märkligt. Nu fällde Cameron krokben på sig själv och det ska vi tacka honom innerligt för. Det här är startskottet på en demokratisk och ekonomisk revolution som kommer RÄDDA Europa. Även om budskapet från politiker och storföretag är att detta är en sorgens dag så är det GLÄDJENS DAG FÖR SMÅFÖRETAG OCH VANLIGT FOLK; en seger för alla oss som bor och lever i VERKLIGHETEN.

Washington post sammanfattar Brexit resultatet klockrent:

"a majority of British voters heeded the call of pro-Brexit campaigners to liberate the nation from what many here regard as an oppressive Brussels bureaucracy that enables mass migration into the country."

(så här får inte svenska tidningar uttrycka sig eftersom det inte är politiskt korrekt. Sverige är världsmästare i yttrandefrihet men man får inte säga sanningen eller beskriva verkligheten på ett korrekt sätt i detta land. Sverige är därmed snarare världsmästare i paradoxer och dubbelmoral och därför måste man citera en amerikansk tidning med distans till Sverige och EU för att få en sann och korrekt beskrivning och sammanfattning av BREXIT)

Läs även artikeln av entreprenören Tommy Jacobson som också har en helt annan bild än svenska dagstidningar, politiker och näringslivstoppar

Om dominobrickorna börjar ramla över varandra och länderna hoppar av i rask takt finns inget behov av tusentals avdankade politiker på olika påhittade byråkratijobb i Bryssel. Administratörerna som administrerar de påhittade administrativa uppgifterna och roterar och arkiverar papper utan egentlig praktisk funktion annat än att öka byråkratin måste nu se sig om efter riktiga jobb som SKAPAR VÄRDE och inte bara mer papper. DETTA ÄR EN SEGER FÖR EKONOMIN!

Signalen är tydlig - det går att störta den Byråkratiska diktaturen EU

Det finns hopp för Europa!

Men frågan är nu, hur många gånger tänker man låta britterna rösta tills dom röstar "rätt", eller är det just RÄTT dom har röstat? För utan UK kan nu Brysselbyråkraterna med den överdrivet manuella handpåläggningstraditionen och den sydeuropeiska korruptionstraditionen nästla fast de kvarvarande EU-länderna i en TOTAL BYRÅKRATIDIKTATUR som det kommer krävas revolutioner för att ta sig ur. England lämnade precis innan den stora järnporten slagit igen för gott, kommer Sverige hinna slinka med eller kommer även vi dras med ner i avgrunden dit EU-diktaturen är på väg? 

Nu kan Storbritanniens ekonomi blomstra utan alla byråkratiska hinder och bromsklossar som korkar igen den ekonomiska motorvägen. Nu kan UK utöva FRIhandel PÅ RIKTIGT.

Dags för SWEXIT - omgående krav på omröstning även i Sverige! Nu ska vi ut ur den här byråkratiska mardrömmen och begrava det helsjuka EU-projektet på Atlantens botten och täcka över med 1 km cement så ingen någonsin kommer på denna vansinniga idé igen.

God Save The Queen!

 

24 Jun 2016


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.
Använd detta kontaktformulär istället.MOMS-SKATT-BOKFÖRINGSök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)Momslathunden är en app till din mobil som gör bokföring och momsdeklarationerna busenkla. Bild på huvudmenyn från Moms-lathunden.

Ladda ner momslathunden för iPhone och iPad.
Ladda ner iPhone/iPad versionen

Ladda ner Momslathunden för Android-enheter.

Ladda hem Android-versionen


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga Länkar


ekonomibloggar.nu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ge en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Ändra setup


Sekretesspolicy för Momsens.se