Stäng
Magdalena Andersson är rasist!Magdalena Andersson varnar för att Bulgarer och Rumäner kan komma hit och behöva bli försörjda om lönenivåerna sänks. Då blir det fler och nya grupper som vi måste försörja säger hon i SVT. 

SVTplay Rapport 23:30 2015-12-21

Magdalena Andersson varna för Bulgarer och Rumäner som kommer hit och tar jobben från svenskarna! SVTplay 2015-12-21: http://www.svtplay.se/video/5192758/rapport/rapport-21-12-23-30

Magdalena är rädd för Bulgarer och Rumäner

Det kan alltså komma massor av människor från öststaterna som lockas hit med låga löner som sedan måste bli försörjda av staten för att få det att gå ihop. Det är detta folket i Sverige har oroats över sedan 90-talet - nu fattar Bidragsdemokraterna att resultatet blir negativt för Sverige totalt sett. Det tog bara 25 år! Grattis!

Här kan du läsa om varför en sjunkande lönenivå i Sverige är negativt för alla

Läs mer om varför mer låga löner leder till lägre produktivitet och lägre välstånd här

Nu pratar Finansminister Magdalena Andersson plötsligt öppet om riskerna med fler och ytterligare grupper som ska försörjas. Som en blixt från klar himmel har nu en risk med den okontrollerade invandringen uppenbarat sig för Bidragsdemokraterna. Lågutbildad arbetskraft och ett skapande av en låglönesektor med lågproduktiva jobb har nu blivit en risk för Sverige, men sedan 90-talet har Sossarna varit övertygad om att desto fler människor som kommer till Sverige och inte kan försörja sig - desto bättre för Sossarna - eftersom man får tillgång till nya lojala väljare som måste rösta på Bidragsdemokraterna för att fortsätta få sina bidrag. Men teorin stämde inte med verkligheten så Sossarna var tvungna att börja se och beskriva verkligheten som den faktiskt är. Sossarna har börjat med något så chockerande och ovanligt som att säga sanningen direkt i TV. Fantastiskt.

Anderssons groda i SVT debatten

Socialdemokraternas Magdalena Andersson uttalade ett rasistiskt budskap i SVTs debatt 2015-12-21

Det var under en debatt i SVT mellan Moderaternas Ulf Kristersson och Bidragsdemokraternas Maggan Andersson som den stora grodan hoppade rakt ut i TV-sofforna. Finansministern varnar för att människor från Bulgarien och Rumänien kommer hit och tar de befintliga jobben från svenskarna genom att erbjuda lägre löner. Inte ens Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson skulle uttrycka sig så här klart och tydligt om sanningen.

Men Maggan hade tydligen glömt bort Bidragsdemokraternas dolda agenda att man med alla medel tillgängliga ska försöka få till så stor invandring som möjligt av potentiella bidragstagare - och sa istället sanningen! Helt chockerande. Jag trodde inte det var sant först när jag hörde inledningen. Jag var tvungen att lyssna två gånger till på SVTplay, vad är det hon säger egentligen? Nämen, hon säger ju det folket tycker! Vad är det som händer med Bidragsdemokraterna?

Socialdemokratin hårt pressad av opinionssiffrorna

Dom är så pressade av dåliga och sjunkande opinionssiffror att dom tar till ett sådant här PR-trick hämtat från Sverigedemokraterna för att locka till sig väljare? I flera decennier har vi fått höra den rödgröna röran (de politiskt korrekta åsikternas galjonsfigurer) förfasas och förfäras över just den här typen av korrekta verklighetsbeskrivningar och stämpla dessa som avskyvärd rasism. Nu står Finansministern i egen hög person och talar lugnt och tydligt medan hon levererar detta kristallklara rasistiska budskap - rasistiskt enligt deras egen definition sedan generationer tillbaka.

Löven säger "Mitt Europa bygger inga murar", ett par månader senare vill han stänga Öresundsbron.. (!)

SOSSARNA HAR PANIK!

-Stäng bron! -Stoppa Bulgarerna! -Hejda Rumänerna!

-Bemanna försvarspositionerna! -Slå på flygalarmet!

Antingen är Bidragsdemokraterna desperata eller så anpassar dom sin politik efter vad folk just för stunden tycker i ett försök att klamra sig fast vid makten så länge det bara går. Inget, absolut inget, får komma i vägen för Sossarnas maktbegär. Alla medel är tillåtna. Om det krävs att man byter ut alla sina kärnvärden och sin djupa inre ideologiska övertygelse för att vinna tillbaka några röster, för att kunna behålla makten, så finns det inget som hindrar den blodröda fanans framfart.. förtroendet för dessa vindflöjare har nu nått den absoluta nollpunkten.

 

21 Dec 2015


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.
Använd detta kontaktformulär istället.MOMS-SKATT-BOKFÖRINGSök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)Momslathunden är en app till din mobil som gör bokföring och momsdeklarationerna busenkla. Bild på huvudmenyn från Moms-lathunden.

Ladda ner momslathunden för iPhone och iPad.
Ladda ner iPhone/iPad versionen

Ladda ner Momslathunden för Android-enheter.

Ladda hem Android-versionen


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga Länkar


ekonomibloggar.nu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ge en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Ändra setup


Sekretesspolicy för Momsens.se