Stäng
Momssatser inom EU

Vilka momssatser har de olika EU länderna? EU har som bekant inte ett enhetligt moms och skattesystem vilket i sin tur är en bidragande orsak till problemet med € (Euron) och Eurokrisen. Men nu blir problematiken ett par steg värre med de nya momsreglerna som kommer för försäljning av elektroniska tjänster till privatpersoner inom EU fr.o.m 2015. Nu måste du som säljare hålla kolla på alla momssatser inom EU:s momsområde. 

Vad är momsen i olika EU-länder?

Gå in på den här sidan om EU:s momssatser så hittar du alla länders olika momsnivåer, standardnivåer och reducerade momssatser.

Vilka momssatser finns det inom EU?

Här är hela EU:s momssatser

Vad är momsen inom EU?

Alla länder inom EU har egna momssatser. Dessutom finns det undantag med områden som inte ingår i EU:s momsområde. Nu med de nya reglerna för försäljning av tjänster till privatpersoner inom EU kommer behovet av den här informationen om EU:s olika momsnivåer att öka dramatiskt.

1 Nov 2014


OBS! Inga frågor besvaras längre i Facebooks plugin under artiklarna.
Använd detta kontaktformulär istället.MOMS-SKATT-BOKFÖRINGSök på Momsens:


Här hittar du det mesta om bokföring, moms och skatter för dig som är småföretagare med enskild firma!


Hittar du inte svaret på din fråga?
Använd detta kontaktformulär
(ställ inte frågor i kommentarerna under artiklarna eftersom FB-plugin inte skickar notiser när nya frågor/kommentarer om bokföring och moms postas. Det är bara de som är inne på den specifika sidan som ser när någon ny bokföringsfråga skrivs in)Musikdistributör som gillar AI-genererad musik från t.ex. Suno och Udio.


Alternativ skatteadministration för Amazon-säljare


Momsens.se hjälper företagare med bokföring, MOMS och skatter.


Ekonomi Länkar


Gratis Excel Mallar


Övriga Länkar


ekonomibloggar.nu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ge en gåva och donera en slant till momsens.se så att vi kan fortsätta hjälpa småföretagare och frilansare med bokföring, moms och skatter.Ändra setup


Sekretesspolicy för Momsens.se